Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8772135 www.bgdnes.bg

Стамен Белчев скача на Камата

Завърналият се начело на ЦСКА-София треньор Стамен Белчев скочи срещу мнението на Христо Стоичков и защити ръководство и футболисти от нападките.

Камата изригна чак от Маями, където живее, че футболисти, треньори и ръководство са "бедствие", след като отборът, в който той има акции, не успя да спечели Купата на България и загуби от "Локомотив" (Пд) след дузпи.

Реклама

Според Белчев всички в клуба си вършат работата на ниво, а и футболистите са добри. Той защити дори изпусналият 11-метров наказателен удар Али Соу.

"Всеки един от директорите в този клуб си знае работата. Няма нужда да коментираме. Мисля, че всеки един от тях работи добре и си знае работата", обяви Белчев.

"Искам отборът да изглежда много по-добре, но няма да има големи промени сега, за да не объркаме футболистите. Сега за 10 дни имаме важни мачове и няма да правя големи промени. Сигурен съм, че отборът ще спечели квота за Европа. Без значение дали през бараж, или през редовния сезон. Отборът ще играе в Европа. Най-важното на този етап е да участваме в Европа. Али Соу е добър футболист, сега му трябва още малко, за да е на топниво", коментира Белчев преди срещата с "Лудогорец" 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама