Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8862173 www.bgdnes.bg

Киркоров бяга от вируса с частен самолет

Звездата с български корени на семейна ваканция на остров Крит

На остров Крит със своя частен самолет забегна Филип Киркоров. Звездата от български произход се махна от коронавируса, който не стихва в родната му Русия.
Бившият на Алла Пугачова отдавна има личен самолет, с който обикаля света и всяка година ходи по почивки. За звезда от ранга на Киркоров няколко милиона рубли не са проблем, за да е горд собственик на аероплан. Филип е един от най-търсените певци в цяла Русия, а също така участва и в редица тв формати.
Заедно с децата си Киркоров ще прекара две седмици на емблематичния гръцки остров. Роденият в България певец е отседнал в хотел на свой добър приятел. Старият познайник на Киркоров е направил така, че той и децата му Алла-Виктория и Мартин да се забавляват и за миг да не им е скучно.
Семейството на Киркоров тъне в лукс в най-скъпия хотел на Крит. На разположение на родената в България звезда има 5 басейна, единият от които е с олимпийски размери. Филип се радва и на частен плаж, който е само за гости на хотела.


Още в първия ден синът на Киркоров бе научен да кара сърф. Дърпан от моторна лодка и яхнал дъската, малкият Мартин бори една след друга вълните на Средиземно море.
Въпреки строгите мерки в Гърция покрай коронавируса Филип и семейството му не са принудени да си правят PCR тест за влизане в южната ни съседка. Причината е, че когато турист пристига с частен самолет на територията на страната, не е нужно да представя документ, че не е заразен.
Преди няколко седмици Киркоров се подложи на тест за коронавирус. Тогава не стана ясно дали е имал симптоми, или просто за да се провери, ала резултатът, за щастие, бе отрицателен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама