Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8862302 www.bgdnes.bg

Футболистка №1 се сгоди на плажа

Футболистка номер 1 на България за последните 4 години Евдокия Попадинова ще се жени, научи „България Днес”. 23-годишната нападателка каза „да” на своя приятел Кайл. Американският млад бизнесмен изненада българската хубавица с годежен пръстен на плажа.
Облечен в бяла риза и бели панталонки, той падна на колене на пясъка край Атлантическия океан. Щом видя скъпото бижу, Еви не сдържа емоциите и веднага отговори утвърдително и се хвърли на врата на своя любим.


„Моя винаги и завинаги. Очаквам световни пътешествия, много приключения и цял живот заедно”, възкликна Кайл. Той е роден в Ню Йорк, но живее в градчето Форт Майерс, Флорида, където се запознава с Евдокия. Попадинова бе звезда в отбора на местния университет. Двамата са заедно вече близо две години. Тази пролет най-добрата ни футболистка официално се дипломира като висшистка.
По повод годежа свекървата Лусина Бари организира изпращане на бъдещите младоженци, които се местят да живеят в Европа.
„Прощална вечеря за Кайл и Еви. Забавлявайте се в Европа, ще ни липсвате лудо. Пазете се. Обичаме ви и двамата. Поздравления за годежа, желая ви много страхотни приключения”, каза на изпроводяк майката на момчето.
Американецът бе одобрен и от родата на българката. Попадинова заведе бъдещия зет в родното си градче Хаджидимово по коледните и новогодишни празници. Той опита от нашите гозби, както и от нощния живот на София и е останал впечатлен от българската култура.
Самата Еви признава, че Кайл е страхотно момче и въпреки че е зает с бизнеса си, почти не изпуска мач на нападателката. Двамата дори тренираха заедно в домашни условия във Флорида, след като пламна пандемията от коронавирус. Те намираха време и за плаж край океана, тъй като футболистката обожава слънчевите лъчи. Двойката ще се установи да живее в Дания, където Еви ще продължи кариерата си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама