Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9065769 www.bgdnes.bg

Арменец укротява Серина

Милионер от арменски произход укроти винаги готовата за скандали Серина Уилямс. Носителката на 23 титли от Големия шлем изглежда все по-смирена напоследък и не крие, че основна роля за това има семейният живот.
През 2017 г. тя вдигна сватба с кроткия и усмихнат бизнесмен Алексис Оханян, като двамата вече имат тригодишна дъщеричка Алексис Олимпия. Роденият в Ню Йорк Алексис е с арменски корени и е съосновател на известна интернет платформа. Неговото състояние е оценено на 9 млн. долара. Оханян е доста по-малко богат от мултимилионерката Серина, но този факт изобщо не го притеснява. Той признава, че гледането на детето е предимно негова отговорност и често кариерата на жена му е на първо място. Алексис подкрепя твърдо Серина във всичките й битки, като подобно на нея е особено чувствителен на тема расизъм. Наскоро той напусна Борда на директорите на компанията си и пожела на негово място да бъде назначен чернокож.
"Имам успехи в кариерата си, но не съм този с трофеите - казва Оханян. - Приличаме си по решителността и неуморността. Но в крайна сметка понякога нейната кариера наистина трябва да е на първо място. Чел съм много туитове и коментари как, ако мъжът е по-малко успял или пък е поел грижата за децата, той не е истински мъж. Но според мен, ако ти трябват пари, за да имаш самочувствие, значи носиш някакви комплекси. Ако увереността ти идва само от парите, тя не е истинска."
Любовният живот на Серина винаги е бил прелюбопитен, преди тя изненадващо да се омъжи за Алексис. Преди години Уилямс има кратка връзка с Григор Димитров и все още не може да забрави българина, с когото в момента са в добри отношения. Но преди време Серина го нарече "човека с черното сърце". "Не мисля, че Серина визираше това, което си мислят хората - коментира Димитров. - Тя знае, че не съм лош човек. Просто нещата между нас не се получиха. Научих много от тази връзка. Не искам да влизам в подробности защо не стана. Това е лично. Ще кажа само, че изобщо не изпитвам лоши чувства към нея, пожелавам й само щастие." 


По времето на връзката на Григор с Никол Шерцингер упорито се говореше, че Серина отмъщава със световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, който е бивше гадже на певицата. Двамата се забили на парти за Хелоуин в Ню Йорк и останали заедно до сутринта. Информациите за връзката им дадоха обяснение на изненадващата поява на Уилямс на Гран при на Мексико. Тогава Хамилтън триумфира в състезанието, след което хвана за ръка Серина и я заведе в бокса. Връзката между двамата не бе потвърдена и изглежда, бързо е приключила. 
След раздялата с Григор голямата звезда в женския тенис имаше връзка и с прочутия си треньор Патрик Муратоглу. По това време той все още е женен и двамата известно време крият любовта си. Но всичко излиза наяве, след като папараци на няколко пъти ги хванаха да разменят прегръдки и да се държат за ръце. 
Една от най-любопитните връзки на Серина е тази с рапъра Дрейк, който е с пет години по-млад от нея. Те имат кратка афера още през 2011 г., а през 2015-а разкриват чувствата си един към друг. По това време Дрейк редовно гледа мачовете на Серина и не се притеснява да я прегръща и целува пред камерите.

Пиронкова: Мачовете с нея са специални

Цветана Пиронкова  ще направи пореден опит за първа победа над Серина Уилямс. Двете излизат една срещу друга във втория кръг на "Ролан Гарос", като до този момент Цвети има пет загуби от американката. "Мачовете с нея са специални - каза Пиронкова пред БНТ. - Очертава се още една трудна среща. Срещу Серина условията ще бъдат различни. Целият турнир е различен, всеки мач е различен. Очаквам срещата с нетърпение."
Уилямс също демонстрира респект към съперничката си. "Цветана показва отличен тенис, само че и аз съм в добра моментна кондиция - казва Серина. - Очакванията ми са за продължителен двубой с множество дълги разигравания и здрава битка." 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама