Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9086227 www.bgdnes.bg

Отец Георги Гелеменов: Бойко има щит срещу вуду-магията

Тя ще се върне като бумеранг към тези, които му я правят

КОЙ Е ТОЙ

Отец Георги Гелеменов е считан за единствения свещеник екзорсист у нас. Духовникът служи на Централните софийски гробища. С Божия служител разговаряме за въздействието на вуду-магията със забиване на игли в кукла с лика на Бойко Борисов по време на протеста в събота вечерта, начините за предпазване и каква е връзката им с коронавируса.

- Отец Гелеменов, какъв ще е ефектът от вуду-магията, която две момичета правеха с кукла на премиера Бойко Борисов?
- Това са момичета любителки в тази дейност и исканата от тях вуду-мягия няма да удари Бойко Борисов, а ще се върне срещу тях. Те не са помислили в началото на своята зловредна дейност, че това е бумеранг. Ще ги удари много лошо, защото Бойко има защита. Премиерът направи много за българската православна църква. Даде средства за повишаване на заплатите на свещениците, подари на църквите и манастирите суми за възстановяване. Така че вуду-магията няма да удари Борисов, а нейните извършители.
- По какъв начин може да стане това?
- Контрадействието на вуду-магията започва незабавно. Ще започне кихане и кашляне, а може и да ги удари и коронавирус. Но най-вече удря в душата и сърцето. Защото това са зловредни действия. Вуду-магията идва от африканските народи, но в България няма вуду-специалисти. Един такъв специалист трябва да е сключил договор с дявола. Ако тези момичета са го направили - жална им майка, както се казва. Защото ще пострадат не само те, но и най-близките им хора. Така че много да внимават тези, които са решили да правят вуду-магии срещу действащи лица в българската политика и въобще срещу други хора.
- Могат ли да се покаят и да отблъснат един подобен бумеранг?
- Не. Системата е заработила и действието вече тече, но в обратна посока. Защото щитът, който има Бойко, няма да му позволи магията да го удари. Тя се връща веднага, защото вече действа в космическото пространство и трябва да намери своя извършител, за да се върне там. Така е в системата на магьосничеството по целия свят. Така че изобщо не завиждам на тези момичета. Нека много да се замислят други, които са решили да правят вуду-магии, защото тези момичета вече са тръгнали надолу и все по-надолу.
- Какъв е този щит на Борисов и как той е изграден? Премиерът носи червен конец - това помага ли му?
- Да, помага. Той може да символизира кръвта Христова. Тя е червена и предпазва всички, които принасят този цвят чрез себе си и със себе си от външни въздействия.

Реклама


- Как човек може да се предпази от такива магии?
- Първо и основно - не бива да се обръща към магове, магьосници, екстрасенси и всякаква друга измет, която си е присвоила качествата да разваля магия. Магия може да бъде развалена само от свещеник и много държа всички, които четат това интервю, да го имат предвид. Тези измамници взимат хиляди левове, както наскоро направи една жена маг в едно телевизионно предаване. Една 65-годишна жена е теглила 1500 евро кредит и сега го изплаща. Освен това всяка сутрин трябва да се пали свещ в храма. Ако нямаш време, палиш свещичка вкъщи и си казваш: "Боже Господи, опази ме този ден от всякакви лоши въздействия в името на Отца, Сина и Светия Дух. Амин".
- Тук за черна магия ли става дума, или вуду-магията е по-различна?
- Много сте прав с този въпрос, защо има много т.нар. специалисти, които говорят за черна, синя, лунна, слънчева магия и т.н. Магията е една-единствена и тя е черна. Ако иска да я изпрати на някого, тя му се връща. Защото неин приносител е дяволът. А срещу демона могат да се борят само свещениците и развалянето на магията е работа на духовниците. Православието е сила! Няма бяла магия, както предлагат магьосниците за щастие, успех в живота и бизнеса, сключване на брак. Това е измама.
Кой докара заразата в България? Това са маговете, магьосниците, радиестезистите и всякакви други от този отбор, които нищо не разбират от тази дейност, а се напъват и са отворили портал за нахлуване на враждебни сили. Тъкмо те принасят вируса и в България. Но страната ни ще устои, защото православието ще я спаси. Ще цитирам митрополит Климент, който само няколко дни е бил министър-председател: "Има православие - има и България. Няма православие, няма я България". Така че всички магьосници до един трябва да влязат в затвора. Тази дейност трябва да се забрани със закон.
- Трябва ли да влязат в затвора и двете девойки с вуду-магията на премиера в такъв случай?
- На тях се налага епитемия. Това е църковно наказание - пост и молитва. И дано Господ реши да им прости.


- Трябва ли Министерски съвет да се освети? Какво е хубаво да се направи сега?
- На 1 септември, когато започва църковната нова година и когато стартира политическата, да се направи водосвет и в Министерски съвет, и в парламента. Казвал съм го и друг път, но се спотайват функционерите им и затова нещата там не вървят. Веднъж правих водосвет отвън на Министерски съвет и поръсих часовия полицай. Той се усмихна ведро и ми благодари.
- А самият Борисов, след като вуду-куклата беше с неговия лик?
- Премиерът, ако желае, може да ме покани в Банкя да му направя домашен водосвет и нещата ще му тръгнат още по-добре занапред. Не виждам с какво толкова греши той. Той строи пътища, а за една държава пътищата са много важни, защото означават нови заводи край тях, заведения, спирки и много други постройки, които привличат хора и може да се върши търговия. За да тече един добър финансов процес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама