Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9270785 www.bgdnes.bg

Азис 9 години мечтае за дует с Кейти Пери

Спукано гърне! Сбогом, Америка?

Номинираната за 13 награди "Грами" мегазвезда похвалила песен на костинбродския славей през 2011

Международна слава придобива Азис благодарение на Кейти Пери.

Изпълнителят припомня на феновете си близкото минало, когато американската певица го хвали в социалните мрежи. Оттогава ромският славей мечтае за дует с Кейти.

Реклама

"И това ще стане!", пише преди дни размечтано Азис, за да коментира дали би искал да запише дуетно парче с мегазвездата.

Васко припомни, че Кейти споделя неговия хит "Хоп" в туитър и го определя като музикално бъдеще. Това се случва през 2011г., когато Кейти попада случайно на екстравагантното видео на нашенеца. Тя го сравнява с пеперуда и остава очарована от таланта му. Това са едни от най-силните години на Азис по отношение на трансформациите във визията му. С всяко следващо парче Васко залага на все по-екстравагантно излъчване. Пери вече има 109 милиона последователя, а голяма част от тях сравниха Азис с музикални величия като Лейди Гага.

"Преодолях умората от часовата разлика и намерих това ново видео. Невероятно, давай пеперудке, продължавай в този дух", пише Пери, докато се прехласва по огромните музикални възможности на Азис.

"Човече, ти ако беше в Америка, щеше да си даже класи над Майкъл Джексън", пише фен на Васко в инстаграм.

От своя страна костинбродският славей признава, че не е късно това да се случи. Азис не крие, че съжалява, че се е родил в България, и вярва, че световната слава би го заляла, ако беше американско чедо.

Реклама
Реклама
Реклама