Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9404678 www.bgdnes.bg

Скандалната танцьорка Габриела стана майка

Сексбомбата, която дрогирана помля 10 коли в Пловдив, роди момиченце

Скандалната танцьорка Габриела Медарова, която бе осъдена условно, след като пияна и надрусана помля 10 коли с джип в Пловдив през лятото на 2018 г., роди.

Габриела и съпругът й Стоян станаха родители на момиченце, което нарекли с красивото име Даная, похвали си Медарова в социалната мрежа. Бебето поело първа глътка въздух в най-голямата за Южна България акушеро-гинекологична университетска болница "Селена" в Пловдив в навечерието на коледните празници. Малкото момиченце зарадвало своите родители с перфектни мерки, а идването му на бял свят отприщи вълна от поздравления за семейството в социалната мрежа.

Реклама

Младата майка и бебето й са изписани от клиниката само няколко дни след раждането, тъй като и двете били в отлично здравословно състояние. Двете се прибрали вкъщи, където за малката Даная предварително бил подготвен приказен бебешки кът в спалнята на родителите й.

От постове на бившата танцьорка в мрежата се вижда, че тя не робува на закостенялото суеверно виждане бебето да не се извежда навън, докато не навърши 40 дни, за да не бъде споходено от лоша енергия. 22-годишната майка побърза да изведе дъщеричката си на разходка в край Гребната база в града, използвайки сухото и слънчево време в първата седмица след настъпването на новата година.

С първата си публична поява със снимки в социалната мрежа непосредствено след раждането Габриела изненада последователите си с перфектната си форма. На кадрите по нищо не личи, че само дни по-рано е била бременна. От големия корем на Габриела няма и следа, напротив - неговото място вече е заето от идеално оформени плочки.

"Къде ти е коремът???? Това дете от теб ли излезе?", чуди се приятелка на Габриела, а тя й отговаря с усмихнат емотикон.

Проблемите със съдебните органи държат далече от мъжете Габриела, докато не хлътва до уши по съгражданина си Стоян Янъков. Искрата между атлетичния любител на породисти кучета и танцьорката пламва преди около година, а преди около два месеца двойката вдигна сватба в тесен семеен кръг заради наложените ограничения покрай пандемията. Младото семейство се венчава в местна църква. Заради напредналата си бременност тогава Габриела избира удобен сватбен тоалет - атрактивна бяла рокля с феерични волани, която комбинира с бели маратонки.

Според запознати след сблъсъка с правосъдието танцьорката коренно променя начина си на живот. От миналото запазва единствено волния си дух, но всички изцепки с дрога, алкохол и бясно шофиране остават зад гърба й. Габриела скъсва с тогавашното си гадже Пачо, с чийто джип се натресе в колите, заради което беше арестувана и осъдена, което всъщност я направи медийна звезда. Заради помлените 10 коли сексбомбата получи една година затвор условно с 4 години изпитателен срок. Габриела имаше и тежка пробационна мярка за срок от 18 месеца, според която нямаше право да излиза от дома си периода от 22:00 часа до 06:00 часа. Това сложи край на нощния живот за танцьорката за година и половина. За същия период Габриела бе лишена и от правото да управлява моторни превозни средства. Това наказание също вече остана в миналото на младата майка.

"Имах два варианта - или да се побъркам, или да продължа напред. В началото се бях предала, но имах подкрепата на родителите ми, с които си говорехме, и реших да се боря. Животът продължава", споделя след престоя си в ареста Габриела, която сега изцяло е погълната от майчинството и грижите за бебето си.

Желаем им да са живи и здрави.

Реклама
Реклама
Реклама