Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9553678 www.bgdnes.bg

Щерката на Чолата с ново гадже

Илюстратор открадна сърцето на Мелани Роуз, води я на СПА

Голямата любов срещна Мелани Роуз!

Дъщерята на топмодела Ирена Милянкова от връзката й с бизнесмена Росен Чолов-Чолата си хвана гадже. Мелани, която вече повече от година върви по стъпките на майка си и работи като модел, се похвали в мрежата с новата си изгора. Младежът, който привидно изглежда на нейната възраст, се казва Александър.

В профила си той е отбелязал, че работи на свободна практика като илюстратор. Според слуховете двама са заедно още от лятото. Мелани рядко споделя лични неща в инстаграм, но този път не се сдържа и се хвали на приятели със спа-уикенда, на който я води Александър. Двойката сподели няколко кадъра от почивката си. Мелани дори е запознала Александър с родителите си. Ирена Милянкова одобрява връзката на едно от шестте си деца и често лайква общите им снимки в мрежата. Бабата на Мелани – Надежда, и майка на Ирена също се включва с шеговити одобрителни коментари.

"Охо, русалката и царят!", пише Надежда Милянкова под снимка на внучка си с любимия й.

Докато Мелани се наслаждава на модните си изяви и връзката си, брат й Уилям жъне успехи на боксовия ринг. Той се класира за полуфиналите на международния турнир по бокс за младежи и девойки "Адриатическа перла" в Черна гора. Мелани и Уилям са изключително близки и тя не пропусна да се похвали с успеха му и да го поздрави. В събота Чолов ще мери сили за място на финала срещу Даниел Коняшов (Русия). Успех!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама