Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9616200 www.bgdnes.bg

Лолита запозна Гришо с бащата милиардер

Григор Димитров се запозна с милиардера Елдар Османов, баща на гаджето му Лолита.

Срещата между двамата се е състояла в Маями. Най-добрият ни тенисист и приятелката му прекараха около 20 дни във Флорида след "Аустрелиън Оупън". Оказа се, че семейството на Лолита живее там през по-голямата част от годината. Баща й Елдар е сред собствениците на луксозния комплекс, в който бяха отседнали Лолита и Григор. Именно затова Османова се беше отбелязала "вкъщи" по време на престоя в Маями.
"Декември е любимото ми време през годината, особено моментите, прекарани в Маями със семейството ми", споделяла е Лолита.
Двамата с Гришо са прекарали доста време с близките на красивата рускиня. Именно това е била и първата официална среща на Димитров с бащата на половинката му - един от най-богатите руснаци Елдар Османов. Родителят на Лолита е собственик на голямата енергийна компания MRSEN и на още куп други фирми. Състоянието на Елдар се измерва в милиарди, въпреки че преди време руснакът почти фалира. Именно покрай скандалите около компанията му Османов напуска Русия и се установява във Флорида.


"Баща ми е от кавказката република Кабардино-Балкария (това са земи, които са били част от Стара Велика България - б.а.), а майка ми е арменка", разкри Лолита в лайвчат наскоро.
Бизнесменът следи изкъсо личния живот на дъщеря си. Той е винен за проваления й брак с друг богат наследник - Гаспар Авдолян. Дори нещо повече - набеден е, че е омъжил Лолита по сметка. Конфлит между него и бащата на съпруга на Османова за огромна сума пари става причина за края брака на децата им.
Когато се разбра за връзката й с Гришо, мнозина побързаха да обявят, че таткото никак няма да одобри избраника на дъщеря си. Милиардерът не искал около нея да се навъртат красиви и нахакани младоци, които да я използват заради парите. Явно Димитров е успял да спечели Османов и е доказал, че не е с Лолита заради състоянието й. Затова е бил приет радушно в дома на фамилията в Маями.
За разлика от близките си Лолита живее в Монако. Мести се в княжеството преди четири години, след развода с Гаспар.
"Може да прозвучи странно, но обичам Монако. Невероятно място е", споделя тя.
Имено в Монако Лолита се среща с Григор. Покрай него заобичва тениса, който самата тя е тренирала като малка.
"Никога преди това не съм следила тениса, дори смело мога да кажа, че за даден период от време го мразех. Тренирах усилено като дете, но беше твърде изморително за мен и на 16-годишна възраст преустанових. Сега играя 1-2 пъти в годината", откровена е Лолита, която в момента е с Гришо в Акапулко.
Дали след срещата и одобрението със страховития татко милионер отношенията между Гришо и Лолита ще се задълбочат, тепърва предстои да видим.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама