Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9767215 www.bgdnes.bg

Антонела страда по Суарес

Съпругата на Лионел Меси - Антонела Ракуцо, продължава да страда по Луис Суарес и семейството му. Половинката на звездата на "Барса" не може да прежали раздялата с приятелската фамилия.

Меси и Суарес, както и съпругите им бяха неразделни до лятото. Тогава уругваецът напусна "Барселона" в посока "Атлетико" (Мадрид).

Реклама

През уикенда Антонела и Лео се наслаждаваха на хубавото време в Чирингуито Чалито - място, собственост на Луис.

"Наслаждавайки се на слънцето в Чирингуито Чалито с любовта ми. Липсвате, София Балби и Луис Суарес", написа половинката на Меси в социалните мрежи.

В същото време стана ясно, че звездата на "Барса" може да си изпати заради барбекюто на отбора в дома си. Ла Лига започна разследване за сбирката на каталунците за нарушаване на протокола COVID-19. Аржентинецът може да бъде сурово глобен. Санкцията в Испания за нарушаване на мерките срещу коронавируса започва от 3000 и достига до 60 000 евро.

В Каталуния има забрана за събиране на повече от шестима души, които не живеят заедно, в една стая. От клуба са убедени, че играчите не са нарушили никакви правила, а също така са спазвали социална дистанция през вечерта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама