Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/9767658 www.bgdnes.bg

Антов на пейка парти с гадже

Исканият от "Интер" защитник похапва сладкиши с хубавата Ивана

Скромността краси човек, а едва ли има по-скромен футболист от българския национал Валентин Антов. Той за пореден път се прояви като съвсем обикновено момче, което живее като нормалните хора, без да звездее. Въпреки че е искан от новия шампион на Италия "Интер", Вальо не се храни по скъпарски ресторанти, а води гаджето си на "пейка парти".

Футболистът и красивата му половинка Ивана Асенова решиха да похапнат сладкиши и да се порадват на хубавото време в град Болоня. Известно е, че юношата на ЦСКА рита през този сезон за едноименния местен клуб, като вече записа четири мача в Серия "А".

Реклама

За почерпката на открито Антов купи плик с лакомства и избра пейка в градинка в историческия център на града. 20-годишният талант е облечен съвсем обикновено с анцуг. Той и половинката му нямат нищо против да се преместят в Милано от следващия сезон. Интерес към играча има и от друг топотбор - "Аталанта" от град Бергамо. Вальо е оценяван на около 2 милиона евро към момента.

Защитникът на "Болоня" е лудо влюбен в Ивана и веднага я взе със себе си в Италия. Футболистът обаче си навлече известни проблеми, след като наруши правилата, свързани с пандемията от коронавирус в Италия. За Международния ден на жената 8 март Антов заведе приятелката си на разходка до Венеция, но така престъпи забраната за пътуване между регионите.

Учудващо за футболна половинка, Ивана е отличничка. Тя е студентка в един от най-престижните университети в света - английския Кеймбридж. Тези дни блондинката се похвали в социалните мрежи с новите си перлени обеци, вероятно подарък от Вальо. "Добре си", пише в коментар под снимката самият футболист. "Ти не", заиграва се Ивана с любимия си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама