Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9790262 www.bgdnes.bg

Дилов гушка силиконова бомба

Вместо в министерството на туризма

Бохемът на почивка с последната носителка на короната Ева Славова

На екзотична почивка в Египет заведе Любо Дилов последната плеймейтка Ева Славова. Вместо да се шири в министерски кабинет, за който се гласеше, политикът се отдава на гушкане и любовни трепети със силиконовата бомба.

За бившия депутат и плеймейтката от няколко месеца се шуми, че имат връзка. Но все още никой от двамата не е потвърдил официално.

Реклама

Проверка на "България Днес" установи, че Любо Дилов и Ева са били на едно и също място по едно и също време в страната на фараоните покрай великденските празници.

Двамата споделят идентични кадри от красотите на древен Египет. Дилов и Ева прекарват почти седмица в древната империя.

Бившият депутат от последния кабинет е запален гмуркач от години. Политикът се потопява в дълбоките води на Червено море. А през това време силиконката събира тен от жаркото слънце на плажовете край градчето Дахаб.

Гърдите на последната носителка на короната "Мис Плеймейт" Ева Славова едва удържат изрязания й бански. Силиконовото изкушение е една от най-сексапилни участнички в конкурса. Въпреки че е майка на 10-годишна дъщеря, Славова е адски гореща натура, а след тунинга по тялото й плеймейтката се превръща в истинско бужи.

Пътуването до Египет не е първото екзотично място, което Дилов и Ева посещават заедно. В началото на годината двамата се отдадоха на романс на Малдивите. Именно след него се породиха слухове, че двамата имат връзка.

Реклама
Реклама
Реклама