Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9888020 www.bgdnes.bg

Министерска щерка гадже с рали пилот

Гълъб Донев посреща зет шампион

Състезателят на BMW Тери Фолев откраднал сърцето на Габриела

Надя Панкова

Рали шампион влиза в семейството на вицепремиера Гълъб Донев, научи "България Днес". Красивата дъщеря на социалния министър Габриела е любимата на състезателя на BMW Тери Фолев, който жъне награда след награда на пистата, разказаха близки до семейството на вицепремиера. Двамата влюбени не крият чувствата си и демонстрират обичта си в социалните мрежи.

Габриела среща звездата на пистата в Американския колеж, тъй като двамата са съученици там и вече от години делят и добро, и лошо. Въпреки че Габриела отива да учи актьорско майсторство в Лондон, а впоследствие продължава образованието си в Лос Анджелис, Стериян, както е истинското име на Тери, е плътно до нея и двамата днес продължават да са заедно.

Реклама

Кандидат-зетят се познава с министъра и съпругата му Нели, а заедно с Габриела цялото семейство пътува из екзотични дестинации в чужбина. Габриела пък е близка с майката на рали шампиона Гинка, като двете споделят успехите на Тери зад волана. Габриела не пропуска да публикува окуражителни постове в социалните мрежи преди всяко състезание на любимия си.

Половинката на Габриела, освен че се състезава с мощни возила за BMW, е и инструктор по безопасно шофиране към школата "Мирафиори", откъдето и се състезава професионално. Наскоро, на 7 юни, самата Габриела обяви, че се гордее с половинката си, след като Тери разгромил конкуренцията на четири гуми в първия кръг на BMW CUP 2021 на писта "Моторпарк" в Румъния.

За разлика от Тери, който е талант зад волана, Габриела предпочита да развива чувствителната си страна. Докато Тери пили гуми, Габриела се занимава със собствения си проект "Зелената стая" - студио по изкуства, развиващо емоционалната интелигентност, признава самата тя.

"Всички, които ме познават, знаят, че за мен емоционалната интелигентност е водеща. И така в комбинация на актьорско майсторство, писане и психология се роди идеята за "Зелената стая". Благодарение на подкрепата, която получих както от близките ми хора, така и от учениците ми, "Зелената стая" е факт. За нас най-важно е да градим емоционално интелигентни личности, а не просто да изсипваме на вас и децата ви информация, която те да трябва да обработят. Затова залагаме на личната комуникация и връзка, за да сме сигурни, че всички вие, които ни посещавате, сте удовлетворени. Работим с всякакви възрасти, от ранна детска, през тийнейджърска до зряла възраст", разказва Габриела, която е преподавател в собствената си школа.

Като всяко младо момиче, Габи има и собствен канал в Youtube, където вместо обичайните за възрастта й съвети за грим и прически дава насоки на младите хора за актьорската професия, психологията и "как актьорската ви игра да не е на ниво индийски сериал", смее се още дъщерята на вицепремиера Донев. Габи дава уроци по творческо писане, драма, английски език и актьорско майсторство, като всеки може да се запише да му преподава дъщерята на вицепремиера Гълъб Донев срещу 25 лева за 45 минути.

"След като завърших с отличен успех Американския колеж в София, живях в Лондон, където имам завършени две висши образования. Специализацията ми ме отведе в Лос Анджелис за кратко, а работата ми ме върна в Лондон. Имам голям опит с работа с хора от всякакви етноси и възрасти в Лондон, тъй като за две години ръководих кастинг агенция с над 500 таланти - модели и актьори. Преподавам на всякакви хора - деца, тийнейджъри, възрастни. Нивото няма значение", разказва на потенциалните си ученици Габриела.

Двамата влюбени все още не са предприели сериозната крачка да си кажат "да", тъй като предпочитат да развиват кариерите си. Въпреки товаГабриела и Тери не са от сериозните и скучни двойки и дори се наричат помежду си Бони и Клайд, откровена е още дъщерята на министъра. Двамата дори се отъждествяват на шега и със Снежанка и красивия принц, смее се Габи. "Аз те нося на ръце", откровен е пък спрямо половинката си Тери.

Реклама
Реклама
Реклама