Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9902057 www.bgdnes.bg

Танцьори от "България търси талант" се ожениха

След две години годеж си казаха "да" 

Василена и Виктор сами си организират сватбата 

Сватба вдигнаха 5-кратните шампиони по танци Василена и Виктор. Двойката в ритмите и живота нашумя с участието си в телевизионното предаване "България търси талант", където събраха очите на журито с уменията си и се превърнаха в едни от най-популярните участници в историята на шоуто.

Виктор е от Любимец, а Василена - от Пловдив, и любовта им пламва в репетиционната зала. Преди две години Виктор й предлага брак и се сгодяват - прави й предложение, докато са на пътуване в Хърватия. Заради пандемията от коронавирус тържеството се отлага, но преди дни вече няма връщане назад и двамата си казват заветното "да". Кремена Антонова, шеф на Федерацията по спортни и танцови дисциплини, ги открива като сценични партньори.

Реклама

Венчавката е в църквата "Св. Николай Чудотворец" в Пловдив, а сватбеното тържество - в местен ресторант. Любопитното е, че двамата нямат агенция за сватба и така сами си организират празненството до последния детайл, без да разчитат на чужда помощ.

Като танцова двойка постигат множество успехи, носители са на европейски и световни титли, златни медали от олимпиади, спартакиади, фестивали и други танцови формати. Достигат и до финала на "България търси талант". Успешно се изявяват и като хореографи и треньори, като помагат на деца да навлязат в дебрите на танците. Малчуганите също присъстват на сватбеното тържество, като се появяват с балони и споделят щастливия миг на младото семейство.

"Определено времето съм си прекарвала повече в залата, за да се развивам, защото това изкуство изисква страшно много жертва и много труд. Целта е да покажем на България колко всъщност много таланти има", заявява Василена, която описва себе си като момиче, което не обича да ходи по кафенета и дискотеки.

"Тялото позволява да се направи всичко с него, също може да упорстваш страшно много на гравитацията", допълва Виктор.

Честито и успешен семеен живот!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама