Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10099454 www.bgdnes.bg

Титла се празнува с чалга!

Футболисти най-активни в кръшните празненства 

Борецът Едмонд Назарян с купон в Студентски град след европейска титла 

С чалга парти преди дни Ивет Горанова отпразнува олимпийската си титла по карате!

Златната ни медалистка от надпреварата в Токио отиде в популярна фолкдискотека в Студентски град. Ивет беше в компанията на треньора си Ангел Ленков, като двамата не останаха дълго време незабелязани и веднага бяха атакувани от фенове за снимки и автографи. От заведението се погрижиха Ивет да се почувства специална и поздравите от диджея към нея не спираха да се сипят в августовската нощ.

Проверка на "България Днес" през годините показа, че спортистите обичат да отпразнуват успехите си точно с купон с кръшни ритми. Правят го предимно футболисти, но има и представители на други спортове, които си подаряват нощно парти след успех.

Реклама

През февруари миналата година Едмонд Назарян заслужено се впусна в чалга купон, след като спечели златен медал на европейското първенство в Рим.

18-годишният талант и прочутият му баща Армен Назарян метнаха по една тениска и отпрашиха към Студентски град. В една от известните чалготеки борците се настаниха в сепаре и партито като за световно започна.

Буря от салфетки заливаше Едмонд през голяма част от вечерта, но той се ориентираше също толкова добре, колкото и на тепиха, и продължаваше да танцува на актуалните чалга хитове. Оркестърът му свири дълго време на уше и дори му позволи да подрънка с палките по малките барабанчета. Европейският шампион изглеждаше наистина щастлив, като беше в компанията на свои млади приятели. Таткото Армен беше доста по-кротък в забавлението, а в един момент дори остави младите да се забавляват, а той се отдаде на заслужена почивка.

По разкази на свидетели Едмонд не близва нито капка алкохол през цялата нощ. Може да е европейски шампион, но трябва да спазва желязна дисциплина и да продължава усърдно с тренировките - това е веруюто, което баща му почти всеки ден му казва, откакто се завръщат от първенството в Рим.

През месец май т.г. футболистите на "Левски" закриха предишния футболен сезон с бурен купон в известно чалга заведение в столицата. Те се забавляваха с ретро парти, като хитовете им пускаше лично диджей Теди Джорджо. Поздравите за тях летяха от всички страни Всички играчи на "сините" се събраха в клуба около полунощ. Те разпуснаха с чалга хитове след края на тежкия сезон, в който от три месеца не са взимали заплати. Начело на групата бе капитанът Николай Михайлов. Той бе в компанията на половинката си Николета Лозанова.

Футболистите на "Славия" избухнаха на див чалга купон, след като разплакаха "Левски" през 2018 г. и сензационно спечелиха Купата на България. Президентът на "белите" Венцеслав Стефанов даде команда свободно на играчите и им разреши да правят каквото искат в нощта след мача. Футболистите избраха хитова дискотека в Студентски град за купона. За тях пя звездата Галин, а секси танцьорки допълнително разгорещиха героите. Футболистите пиха и пяха почти до сутринта, а фенките постоянно ги спираха за снимки и свалки.

Шампионско хоро се изви часове след като "Лудогорец" и на теория спечели десетата си поредна титла във футболното първенство тази година. Купонът се състоя в популярен бар в Разград, където присъстваха целият щаб, играчите и техните половинки. Популярното хоро "Бяла роза", изпълнявано от Славка Калчева, се превърна в атракцията на вечерта. Най-дейни на него се оказаха вратарят Пламен Илиев, защитникът Георги Терзиев и треньорът на вратарите Здравко Здравков. Част от чужденците в състава също опитаха да научат стъпките на българското право хоро.

Реклама
Реклама
Реклама