Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10474557 www.bgdnes.bg

Тупалката облече пола

Смени псевдонима си на Илиян Бойд 

Много е удобно, нося от години и имам цяла колекция, каза пред "България Днес" певецът 

Илиян Тупалката се появи облечен с пола за концерт в столична дискотека, видя "България Днес". В нощното заведение певецът направи промоция на най-новия си хит "Името ти", а водещ на събитието беше колегата му Борис Дали.

Реклама

Илиян прикова погледи към себе си с нетрадиционното облекло, което се оказва, че отдавна присъства в гардероба му.

"Обичам да нося поли и го правя от много време. Мисля, че още през 2010 година започнах. Искам облеклото ми да е нещо различно и да акцентирам върху него. Специално за последното ми участие под полата има панталонки и се води пола-панталон. Но имам и типично женски поли", разказа пред "България Днес" фолкпевецът.

Той сподели още, че този тип облекло му е много удобен, лесно се движи, няма проблеми, когато сяда, а най-хубаво било през лятото, защото се проветрявал.

"Харесва ми да съм различен и знам, че не всеки има смелостта да го направи. Не знам да имам колеги, които да носят поли. На мен ми стои добре, защото съм по-дребен и с по-малко килограми. Не мисля, че е подходящо за едри мъже, ще изглеждат комично. Преди време си говорехме с Тони Стораро и той ме попита: "Как ме виждаш с пола?". Казах му, че няма да изглежда добре. Ясно ми е, че много хора не го приемат и им е странно, но щом на мен ми носи удоволствие, го правя. Всички знаем, че в Шотландия и някои азиатски страни мъжете носят поли, така че не е нещо невиждано", каза още изпълнителят.

Пред вестника изпълнителят разкри и защо вече има нов псевдоним - Илиян Бойд.

"Втората част е съкращение от фамилията ми - Бойдев. Така че го приемам не като псевдоним, като име и фамилия, която звучи модерно и по американски. Приятелите ми знаят и не са изненадани. Казах си, че все нещо трябва да се добави до името ми, за да се знае кой е този Илиян. Или е Тупалката, или е нещо друго, но реших да е Бойд", добави фолкпевецът.

На участието в дискотеката освен с полата си Тупалката впечатли и със силното сценично присъствие. Като част от шоуто той дори легна на сцената, за да прави лицеви опори. Раздаде се и много в танците в компанията на момичетата от балета. А с приятеля си и колега Борис Дали не пропуснаха възможността да попеят заедно.

"Удоволствие е за мен да реализирам този проект - "Името ти", с прекрасния екип, без който парчето нямаше да е това, което е! От сърце благодаря", заяви емоционално Илиян Бойд.

Реклама
Реклама
Реклама