Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12135066 www.bgdnes.bg

Филип Киркоров ще участва в българско тв шоу

Певецът оставил огромен венец на гроба на майка си

В третия епизод на тв шоуто "Топ дестинации", което стартира през септември по голяма БГ телевизия, е дал съгласие да участва Филип Киркоров, сподели за "България Днес" неговият водещ Атанас Лазаров.

"Пиарът на звездите" успял да уговори руската мегазвезда да пътува заедно с него до Дубай и да промотират в шоуто красотите на най-тузарската му част - Палм Джумейра. Това се случило по време на визитата на Киркоров в България наскоро.

Реклама

"Видяхме се няколко пъти с Филип, той ми обеща участие", казва Лазаров. Водещият на "Топ дестинации" добавя, че бившият на Алла Пугачова бил отседнал в голям хотел в центъра на столицата.

"Аз качих видео от една наша среща пред хотела и тогава ме заляха със стотици заплахи защо съм издавал локацията му, имало опасност да стане мишена в това военно време", разкри за вестника Атанас Лазаров.

Звездният пиар разказа още, че в София Филип Киркоров се срещал основно със старите си приятели Катя и Здравко от "Ритон". Направил му обаче странно впечатление външният вид на певеца.

"Филип по принцип е човек, който много държи на визията си. А сега бе с коса, от която стърчаха бели кичурчета, с неоформена брада", недоумява Лазаров.

Той довери и други моменти от пребиваването на руския Майкъл Джексън в България.

"Филип посети и гроба на майка си Виктория на Централните софийски гробища. Остави огромен венец от бели цветя. Тя е починала отдавна, но той и до днес тъгува много за нея", сподели водещият на "Топ дестинации".

Лазаров допълни, че всички слухове за тежкото здравословно състояние на Киркоров-старши били силно преувеличени. Бедрос Киркоров се държал за годините си и даже бил поканен за сътрудник на българското посолство в Москва.

След България Филип Киркоров пък веднага заминал за Сочи, добави Атанас Лазаров, за юбилейния си 150-и концерт в черноморския курорт.

Реклама
Реклама
Реклама