Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12580900 www.bgdnes.bg

Рачков празнува с тъщата

На 50-ия си юбилеен рожден ден

Скромен купон в столичен ресторант вдигна комик №1 на България

С тъщата отпразнува юбилея си най-известният комик в България Димитър Рачков.

Шоуменът и водещ чукна 50 години. Вместо шумно тържество и много гости Рачков реши да събере само най-близките си хора за големия си юбилей. Купонът на юбиляря бе в столично заведение. И продължава до ранни зори.

Рачков получава куп пожелания и скъпи дарове от приятелите си, които кани. Въпреки че половин век живот е считан за един от най-големите юбилеи, комикът стеснява кръга на гостите до едва 40-50.

Реклама

Рачков не пропуска да покани бъдещата си тъща. С Анита все още не са женени, но отдавна живеят под един покрив.

Майката на Анита и комикът са много близки. Родителката на плеймейтката харесва Рачков за зет. С водещия си пасват и имат общи интереси.

Анита наследява красотата си от майка си. Родителката на плеймейтката е синеока брюнетка.

Тъщата на Рачков изглежда впечатляващо за възрастта си. Тя е с няколко години по-млада от известния си зет. И хваща окото. За празника на Рачков тъщата на комика облича стилна малка черна рокля, която подчертава сочните й форми.

Половинката на Рачков цял ден е на разкрасителни процедури преди големия купон. Сексбомбата Анита първо се отбива във фризьорския салон. По-късно е в студио за гримове, където прекарва няколко часа, за да изглежда зашеметяващо. Анита се барва в секси рокля. А на показ са чудовищно големите й бомби.

Красивата блондинка изненадва любимия си Рачков с романтичен подарък за юбилея му. Дарът на половинката му трогва комика.

Въпреки осезаема разлика във възрастта Рачков и Анита продължават да са заедно напук на критиците. Блондинката е с цели 27 години по-млада от известния шоумен. А двамата са все по-щастливи!

Реклама
Реклама
Реклама