Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/12645303 www.bgdnes.bg

Принц Джордж към съученик: Баща ми ще стане крал, внимавай!

"Баща ми ще стане крал, затова внимавай" - това са били думите на 9-годишния принц Джордж, след като бива предизвикан от свой съученик, съобщи в. "Дейли Мейл". Той е най-голямото дете на Уилям и Кейт и след кончината на прабаба му Елизабет II е втори по ред наследник на британската корона.

Случката е описана в новата книга на кралската биографка Кейти Никол, озаглавена "The New Royls". В нея авторката твърди, че трите деца на принца и принцесата на Уелс - Джордж, Шарлот и Луи се отглеждат с разбиране на монархията и "чувство за дълг".

Реклама

Според Никол на Джордж от рано му е казано, че един ден ще бъде крал, но въпреки това Уилям и Кейт се опитват да не го товарят с прекалено много отговорности, докато е още малък.

Биографката казва, че 9-годишният престолонаследник вече осъзнава напълно кой е той и каква е ролята, която му е отредила съдбата.

В книгата си Кейти също така настоява, че Кейт Мидълтън се възхищава на техниките за родителство, използвани от принц Едуард и Софи - графът и графинята на Уесекс, чиито деца са 18-годишната Лейди Луиз Уиндзор и Джеймс, виконт на Севърн, който е на 14 г. Двамата младежи са най-малките внуци на кралица Елизабет II и принц Филип и въпреки, че родителите са им активни кралски особи, те са израснали далеч от общественото влияние.

По примера на Уесекс, херцогинята на Кеймбридж иска да отгледа децата си далеч от публичния живот и да им даде едно нормално детство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама