Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13263375 www.bgdnes.bg

Войната по пътищата спира Латинка да пътува по празниците

Кой накъде по Коледа и Нова година

Страхувам се, че идващият срещу мен може да е пиян, дрогиран или нередовен шофьор, казва и Стефан Диомов

Не войната в Украйна и COVID, а войната по пътищата притеснява най-вече родните звезди, повечето от които се отказват да пътуват по празниците именно за да не шофират.
Готиното фешън "бабче" сред актрисите ни, неостаряващата и щура Латинка Петрова, е една от тези, които няма да пътуват по Коледа и Нова година.
"Притеснявам се заради многото недисциплинирани шофьори по пътищата, така че за празниците ще съм си вкъщи. Започва се една еуфория, която вече ме плаши. А и подготвям роля за Народния театър по Недялко Йорданов на "Каквото - такова". Пожелавам на всички да сме разумни и да не изпразним джобовете си на бърза ръка, че ни чакат после данъци", добавя с усмивка Латинка.

Реклама


На бургаския шивач на музикални надежди Стефан Диомов не му е до пътуване, защото подготвя двоен концерт на 10.XII. в Бургаската опера, за който билети няма. Композиторът се смущава от всичко извън човешката логика. "Войната в Европа и утихващия COVID не мога да променя. Но най-вече ме притеснява шофирането, защото ме засяга пряко. Аз съм музикант и много пътувам. Заради всички лоши новини напоследък съм станал още по-предпазлив. Страхувам се, че идващият срещу мен може да е пиян, дрогиран и нередовен шофьор", споделя композиторът.
Младият актьор от Ловешкия театър Павел Емилов е традиционно възпитан, затова по празниците ще е със семейството си и също няма никъде да ходи. С приятелката му Поли обичат да пътешестват, но ще го направят, когато Павката се възстанови от бъбречната си интервенция. "Относно случващото се тук-там, него винаги го е имало и не трябва да е водещо в начинанията ни. Просто трябва да сме внимателни."
"Ама аз няма да ходя до Япония или о-в Бали! Имам да ида само до Бургас, така че не се притеснявам! От какво, нали сме хора!", каза жената на Петкин от "Маневри на 5-ия етаж" Мария Статулова. Тя пожела здраве на всички и сподели, че обича тези празници, чака ги с удоволствие и ги прекарва вкъщи винаги.


Радио и тв водещият Димитър Павлов, очаквано на натюрела си, ама никак не се притеснява да странства. Но по празници, всякакви, той не отива никъде. "Цялото това безумие и глъчка са безкрайно неприятни! А и София тогава се опразва и става много симпатично!", казва Митанка.


"Ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш! Никъде от нищо човек не е застрахован", отсича актьорът Веселин Калановски, който подготвя за догодина роля по произведение на Емилиян Станев. "То и според английски пътеводител в София може да не оцелееш, така че въобще не ми пука кой какво говори! На Коледа фамилията ни ще е в София, за Нова година ще пътуваме. Но в България", довери ген. Давидов от "Братя".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама