Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13306040 www.bgdnes.bg

Златка прави секс, докато е бременна

Русото изкушение всеки ден мачка чаршафите 

Русата Златка не спира да прави секс, дори и бременна.

Това сподели красавицата в социалните мрежи, като разкри подробности около интимния си живот с новата си половинка, арменеца Карен. Изглежда двамата всеки ден се отдават на любовни страсти, за да поддържат своята връзка.

Златка Райкова забременя на втория месец от новата си връзка. Русото изкушение не пропусна да отбележи, че всеки ден са правили опит, докато не види две чертички.

Реклама

Въпреки щастливите новини, че ще става майка, плеймейтката се оплака, че началото на бременността й е започнало изключително трудно.

"Беше ми много зле до преди месец. Ужасно ми се гадеше и бях постоянно уморена. Освен това се разболях от COVID и като цяло се довърших", недоволна е Златка. За щастие в момента силиконката се чувства добре и затова лекарите й разрешават да пътува бременна до Малдивите. Именно там бе споделена хубавата новина, след като Райкова сподели гола снимка под душа с наедрялото си коремче и съобщи, че очаква второто си дете. Засега красавицата не издава в кой месец е, но си личи, че бременността й е напреднала.

"Родителите ми дълги години се трудеха и живееха в чужбина. Поради това трябваше сама да се справям с емоциите и етапите от живота си. Но смятам, че дори да бяха близо, аз съм доста горделив и самостоятелен човек, който обича да се справя сам във всички трудности", споделя бившата половинка на футболиста Благой Георгиев, която е категорична, че никой не й помага в домакинството.

Наскоро Златка затрупа с обвинения бащата на първото си дете за това какъв баща е.

"Работех безспирно, без сън, за да ги издържам, да плащам кредитите му и училището на неговите деца. Детето не спеше, а той се дразнеше, че плаче", коментира Райкова отношенията си с Благой.

Красавицата разкри, че изисква от мъжа до нея да има чест, достойнство и да стои зад думите и делата си. Точно тези качества Златка намерила в новата си любов и твърди, че е много щастлива. Силиконката и Карен се сгодиха преди месец на остров Миконос и вече планират бъдещата сватба. Райкова сподели, че церемонията ще е следващата година и вече е решено къде ще се проведе, но засега това остава тайна.

Реклама
Реклама
Реклама