Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13606955 www.bgdnes.bg

Цецо Елвиса: Бях в шок от смъртта на Лиса Мари Пресли!

Тя издъхва точно като баба си и баща си, каза певецът

"Бях в тотален шок, когато ми съобщиха, че Лиса Мари Пресли е починала", каза за "България Днес" българският Елвис Пресли - Цветелин Атанасов. Той добави, че не е могъл да повярва и дори се разсърдил, че някой си прави "тъпа шега".

"Как да повярва човек, когато предишната вечер тя беше с майка си Присила на връчването на наградата на актьора Остин Бътлър, който изпълни ролята на Елвис в едноименния филм?", разказа още БГ имитатор №1 на "краля на рока".

Реклама

Цецо Елвиса е на мнение, че кончината на Лиса Мари повтаря смъртта на знаменития й баща. "И нея са я намерили в безпомощно състояние в банята като него, и нея са я закарали в болницата, но лекарите са били безсилни", коментира изпълнителят.

По думите му над фамилията Пресли вероятно тегне някаква стара прокоба. "Аз съм се интересувал много от историята на предците на Елвис. Според една семейна легенда негов прапрадядо по линия на баща му, който е с шотландски корени, откраднал една от кралските дъщери и заради това бил наказан със смърт. Успял обаче да избяга и да стигне до Америка", огласява една от тайните на семейство Пресли БГ двойникът на Елвис.

"Дъщерята на Елвис Пресли също е имала проблеми със сърцето, които са наследствени, защото и баба й по бащина линия си отива от сърдечен арест само на 46 години. А и лекарствата, алкохолът и наркотиците не прощават. Майката на Елвис е била много красива жена, полуиндианка, полуеврейка, но след като той отива в армията и става много известен, тя се пропива. Била е много привързана към Елвис, прехвърля цялата си любов и грижа към него, защото братчето му близнак умира", разказва Цветелин Атанасов.

"Преди смъртта си Лиса Мари имаше проблеми с попечителството на двете си близначки, с третия си съпруг. А самоубийството на сина й Бенджамин беше капката, която преля чашата", смята Цецо Елвиса.

Той довери, че малко преди да издъхне, щерката на поп краля е разбрала, че й се е родила внучка. "Така последните й земни мигове все пак са били озарени от щастие", обобщи българският Елвис Пресли.

Певецът се радва, че дъщерята на Лиса Мари, Райли, наскоро е получила попечителството над имението "Грейсланд", където е живял до смъртта си нейният звезден дядо.

"Лиса Мари без малко да лиши наследниците на Елвис Пресли от това имение, защото искаше да го подари на Майкъл Джексън, след като се ожениха. За щастие, нейната майка Присила се намеси и имението остана за семейство Пресли", уточни Атанасов.

Реклама
Реклама
Реклама