Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13698728 www.bgdnes.bg

Дупето на Натали омая футболистите

Победителят Десподов одобри задните части на синоптичката

Секси блондинката води церемония по прашки, Боби Михайлов не дойде на коктейла

Дупето на Натали Трифонова омая българските футболисти!

Секси синоптичката събра очите на звездите по време на церемонията за "Футболист на годината". Дългокраката блондинка води шоуто, облечена в предизвикателна прозрачна рокля, под която ясно се виждаха апетитните й задни части. Натали бе облякла черни прашки и гостите трудно отлепяха поглед от нея.

Реклама

От първия ред красивата гледка наблюдава президентът на БФС Борислав Михайлов, а малко зад него седеше победителят в анкетата Кирил Десподов. Нападателят на "Лудогорец" не за първи път остава впечатлен от дупето на Натали. Футболист №1 на България неведнъж е харесвал в социалните мрежи сочните задни части на синоптичката, която тя щедро показва на феновете си. В момента Десподов твърди, че е обвързван, но до този момент не е показвал приятелката си. От своя страна в момента Натали няма официално мъж до себе си. След края на церемонията двамата се поздравиха и поеха в различни посоки.

Водещата на Би Ти Ви е голяма футболна фенка и познавач на играта. Блондинката често може да бъде забелязана на мачове на любимия си ЦСКА, както и на някои от най-големите европейски стадиони. Преди време на Трифонова бе преписвана афера с бившия играч на "Левски" Антонио Аниете, който вече отдавна не играе в българското първенство. Двамата пътуваха заедно в чужбина и изглеждаха повече от щастливи заедно, но предполагаемата офера остава в миналото.

Дългокраката блондинка води церемонията в компанията на Иван и Андрей и видимо се извисяваше над тях, което доведе до много майтапи.

"Видях Андрей да стои до нея, изглежда нелепо", каза Иван и призна, че при него положението е същото. Нисичките водещи на "Фермата" станаха обект на бъзици и от футболистите. "Този микрофон е за Иван и Андрей, а не за мен", каза вратарят Даниел Наумов, който трябваше сериозно да се навежда за речта си. Натали не остана по-назад и каза, че никоя жена няма да се загледа Иван и Андрей при наличието на толкова футболисти в залата.

Вечерта този път бе тиха за Борислав Михайлов, който изгледа церемонията в компанията на министъра на спорта Весела Лечева. Президентът на БФС почти не помръдна от стола си и излезе на сцената единствено при награждаването на победителя Десподов. Боби дръпна съвсем кратко слово и побърза да се изниже от залата, преди да бъде обграден от журналистите. Михайлов не се появи на коктейла след края на церемонията и продължи вечерта си на друго място. Боби бе в компанията на легендарния нападател и вицепрезидент на БФС Емил Костадинов, който се разсърди, че Натали Трифонова го спомена сред най-големите полузащитници в българския футбол.

"За първи път чувам, че съм бил полузащитник", каза Емо, а Иван и Андрей опитаха да замажат гафа. "Винаги сме знаели, че сте централен защитник", обявиха водещите, които като фенове са наясно, че Костадинов е един от големите нападатели в историята ни.

Реклама
Реклама
Реклама