Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13777426 www.bgdnes.bg

Над половин милион лева събраха "Капките". Пращат пари за Турция и Сирия

Над 500 000 лева бяха събрани в благотворителния мини сезон на "Като две капки вода за всяко дете", организиран съвместно от Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ България. В три поредни вечери осем дуета от популярни личности и малки таланти излязоха на сцената на любимото шоу за имитации, за да подкрепят три благотворителни каузи. „ЗаКрила за всяко дете“, „Глас за всяко дете“ и „Най-добър старт за всяко дете“ обединиха почти 85 000 души, които станаха месечни или еднократни дарители на УНИЦЕФ. 100 000 лева от събраната сума ще бъдат изпратени за помощ на пострадалите деца и семейства от опустошителното земетресение в Турция и Сирия, където екипите на УНИЦЕФ работят денонощно, за да подкрепят засегнатите, съобщава Нова ТВ.

"Като социално отговорна компания Нова Броудкастинг Груп винаги е заставала зад значими обществени каузи. А една от най-важните е тази за подобряване качеството на живот на българските деца. Вярвам, че с нашата подкрепа като медийна компания, съпричастността на зрителите на NOVA и опита на дългогодишните ни партньори от УНИЦЕФ България ще успеем да го постигнем", сподели главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.

Реклама

"Тези три вечери бяха невероятни – празник, на който се обединихме с надежда, солидарност и любов към всяко дете. Във времена на конфликт, опустошителни природни бедствия и несигурност е по-важно от всякога да се погрижим за всяко дете в нужда. Повече от 20 години променяме живота на най-уязвимите момичета и момчета в България. Но ние не сме сами в нашата мисия. Благодарим на всички участници, на нашия партньор – NOVA и на всички стотици хиляди зрители които отвориха сърцата си и подкрепят УНИЦЕФ. Само заедно можем да изградим по-добър и справедлив свят за всяко дете.", благодари на финала Кристина де Бройн, представител на УНИЦЕФ в България.

В неделя от 20:00 ч. по Нова ТВ започва и единадесетият сезон на "Като две капки вода". Кои ще бъдат звездните участници, които ще се включат в любимия формат тази година? Какви ще бъдат първите им превъплъщения? Кой, освен Веселин Маринов, ще седне на масата на журито? – разберете тази неделя.

Четете още

Веселин Маринов влиза в журито на "Капките"
Веселин Маринов влиза в журито на "Капките"

Веселин Маринов влиза в журито на "Капките"

Мафиот и Кали влизат в "Капките"

Мафиот и Кали влизат в "Капките"

Яна Маринова влиза в "Капките"

Яна Маринова влиза в "Капките"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама