Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14066031 www.bgdnes.bg

Гиби се завръща в България заради новата жена

Искренов заряза таксито в Америка

Легендата на "Левски" Божидар Искренов се завърна в България. Бившият нападател направи това заради новата си съпруга Сиа, научи "България Днес".

Бракът на двамата изненада всички в началото на годината, тъй като никой не беше разбрал за връзката им. Че са се оженили, стана ясно в края на януари. Тогава се появиха снимки от медения месец на Гибона и Сиа в Тайланд. На кадрите там се виждаше, че футболната легенда отново е надянал брачната халка.

Реклама

Според запознати Искренов и Сиа са се запознали миналото лято, когато ветеранът се бе прибрал от Америка. Връзката им се е развила главоломно и двамата вече са женени. Заради Сиа, която има доста добра кариера в голяма верига хипермаркети в България, легендарният футболист избра отново да се установи в родината. След завръщането им от медения месец двамата живеят в София. Не пропускат възможност да се видят и забавляват с приятели.

Така Гиби се отказа от шофирането на юбер такси, с което се издържаше в Америка. Бившето футболно величие въртеше волана от сутрин до вечер. С това Гиби изкарвал прилични пари и сам определял работното си време. Беше се установил в Далас.

"Перфектно се чувствам в Щатите. Имам и американски паспорт. Радвам се на внуците. Всичко е супер в Америка! Изобщо не се срамувам от професията си. Срамна работа няма. Карам си като пич, добре съм, работя си. Аз съм си шеф, никой не ми виси на главата", споделяше Искренов. Открил отново любовта на 60 години обаче, легендата избра да се прибере в родината.

За Искренов бракът с чаровната Сиа е трети поред. Първият е с майката на децата му Алина. Тя е бивша стюардеса и преди години беше смятана за една от най-красивите българки. Вторият брак на Искренов беше с ексгимнастичката Кремена. Бракът им не издържа дълго, а след развода Гиби замина за Америка. Там известно време живя при бившата си жена Алина.

Четете още

Гибона: "Левски" има много добри играчи

Гибона: "Левски" има много добри играчи

Бившата на Гибона ще продава антики в САЩ

Бившата на Гибона ще продава антики в САЩ

Реклама
Реклама