Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14190831 www.bgdnes.bg

САМО В "БЪЛГАРИЯ ДНЕС": Ето го Калоян, убил Кристина! Направил е пълни самопризнания!

Обвиненият в убийството на 32-годишната Кристина Благоева е направил пълни самопризнания! Калоян Каймакчийски се е провалил на полиграфа и е доверил на разследващите за зверското убийство на бившата му приятелка, която застрелял с два куршума, затворил в багажника на кола, залепил я с пяна и изоставил край столичен автосервиз.

Информацията разкриха само пред „България Днес“ близки до разследването и жертвата на покушението. Срещу 34-годишния мъж, който вече е осъждан за закани за убийство към друга бивша негова приятелка и палеж на автомобил, вече е повдигнато обвинение в предумишлено убийство от Софийска градска прокуратура. 

Днес стана ясно, че Кристина се е страхувала за живота си и е оставила бележка, в която пише, че ако се случи нещо с нея, трябва да се търси именно Калоян. Не е подавала сигнали в полицията срещу него, а се е свързала с фондацията за закрила на жени от домашно насилие „Анимус“. Тя е работила в мобилен оператор заедно със заподозрения за убийството ѝ, който е задържан. Те са имали връзка, но са се били разделили към момента на убийството.

Четете още

Приключи разследването за смъртта на Денди, вижте какво се случва

Приключи разследването за смъртта на Денди, вижте какво се случва

Надрусан внук убива баба си с чук

Надрусан внук убива баба си с чук

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама