Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14431310 www.bgdnes.bg

"Промених се, не съм престъпница", каза Емили Тротинетката и я пуснаха на свобода срещу 1500 лева

"Съжалявам, чувствам се виновна, промених се в ареста. Повече няма да се снимам в клипове и да припарвам до такива хора. Решила съм да запиша да уча Икономика с география в университета във Варна. Не съм престъпница. Никого не съм правила на никого лошо, аз не съм такава", казва Емили Тротинетката пред магистратите.

Пловдивският районен съд пусна под гаранция в размер на 1500 лв. Даниел Йорданов, известен с псевдонима Емили Тротинетката. Днес той направи втори опит да излезе от ареста, където се намира от 5 април, заради здравословното си състояние, пише "24 часа".

Реклама

“В ареста не се чувствам добре, постоянно депресии, мисля за самоубийство. Ако нямаше хора, които ме чакат навън, можеше да не съм сред вас", посочва още Даниел.

Тротинетката беше арестувана заедно с Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца, след като заснеха клип в Пловдив, в който държат момче със специални потребности вързано на каишка като куче и му подхвърлят различни предмети.

Тримата са обвинени в хулиганство на публично място. На делото пред втората инстанция Емили Тротинетката плачеше и обясни на съда, че е направила два опита за самоубийство.

Четете още

Тихомир спасява Емили от зандана

Тихомир спасява Емили от зандана

Емили Тротинетката с опит да излезе по-рано от ареста

Емили Тротинетката с опит да излезе по-рано от ареста

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама