Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14790807 www.bgdnes.bg

Щерката на Боби М. се прибра в България

24-годишната Елинор ходи заедно с майка си Мария Петрова на фитнес

Малката дъщеря на Борислав Михайлов се завърна в България. От известно време 24-годишната красавица Елинор е заедно със семейството си у нас. От няколко години Елинов учи в университет с САЩ и рядко се прибира, но сега е планирала по-дълга лятна ваканция на родна територия.

От началото на месеца Елинор е неразделна с татко си Боби и майка си - бившата гимнастичка Мария Петрова. Двете дами дори са засичани да посещават заедно фитнес залата, където ваят тела за морето. Наследничката на бившия вратар има намерение да отиде до Черноморието с батко си Ники Михайлов, който е вратар на "Левски". Това може да се случи евентуално само за ден-два, тъй като футболистът вече започна подготовка със "сините". Ники М. и сестра му са много близки и дори живяха заедно в Нидерландия преди години. Те имат и по-голяма сестра Бисера, която е щастливо омъжена за друг бивш играч на "Левски" - Живко Миланов.

Реклама

Вчера Ники Михайлов не успя да почерпи фамилията за своя 35-и рожден ден, тъй като е с отбора в Правец. За сметка на това се отчете в съблекалнята пред съотборниците. Сестра му Бисера пък показа от архивите снимка, на която двамата са малки дечица.

Иначе Елинор следва международни отношения в Североизточния университет в Бостън. Нейните планове са един ден да се завърне за постоянно у нас и да направи кариера в България. Като по-малка Елинор бе тласкана към спорта, но така и не тръгна по стъпките на родителите си. Михайлова беше считана за голяма тенис надежда и дори участваше в държавните шампионати. В крайна сметка самата наследница на Боби се отказа от тренировките и избра университета. Преди това младата госпожица живя известно време в Барселона.

В пълна тайна пази личния си живот Елинор. Не е ясно дали тя вече има любим мъж до себе си.

Четете още

Суперскандал! БФС свали БНТ от чартъра

Суперскандал! БФС свали БНТ от чартъра

Националите се махат от Разград след псувните по Боби и БФС

Националите се махат от Разград след псувните по Боби и БФС

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама