Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/14952220 www.bgdnes.bg

Красива съветничка на премиера Николай Денков вдигна пищна сватба (СНИМКИ)

Доли ЛУКАНОВА

Екатерина Димитрушева, съветник на премиера акад. Николай Денков, вдигна пищна сватба. Ексдепутатката от Гоце Делчев изживя най-щастливия ден в живота си, като каза "да" на столичния ортопед д-р Филип Хитов. Лъскавото сватбено тържество се състоя в родния град на Димитрушева.

Булката бе заложила на дълга бяла рокля тип русалка, което е в крак с последните световни тенденции. С гол гръб и воал, който стига до земята, Екатерина успя да привлече погледите на всички и да предизвика възхищението им. Младоженецът също не остана по-назад, тъй като бе избрал да сложи класически черен костюм с бяла риза и папийонка.

Реклама

Любовта между ортопеда д-р Хитов и Димитрушева пламва от пръв поглед преди няколко години. И двамата работят в София, затова им се налага да пътуват всеки ден от столицата до родния град на съветничката на премиера. Сватбеното им тържество е режисирано изцяло от булката и се състоя в приказен комплекс край Гоце Делчев. На него присъстваха много близки и приятели на младото семейство.

Екатерина Димитрушева беше депутат от "Продължаваме промяната" (ПП) и показа завиден хъс в защитата на идеите и идеалите на партията, която я издигна. Виждахме я на трибуната на парламента, откъдето звучеше гласът на изключително отговорна и интелигентна млада жена. В момента тя е съветник по въпросите на Европейския съюз (ЕС) и международните организации към политическия кабинет на министър-председателя.

Съпругът й д-р Филип Хитов завършва Медицинския университет в София през 2015 г. и има придобита специалност "Ортопедия" и травматология след специализация в най-голямата спешна болница в страната - "Пирогов". Към днешна дата медикът извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa възрастни пaциeнти и деца cъс заболявания и травми на опорно-двигателния апарат като бoлки в cтaвитe, нaвяxвaния, счупвания, артрози, възпaлитeлни и дегенеративни cъcтoяния.

Редакцията пожелава на младоженците много любов и семейно щастие!

Четете още

Мария Габриел е майсторка на казачока

Мария Габриел е майсторка на казачока

Вижте всички министри в кабинета на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

Вижте всички министри в кабинета на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама