Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15453814 www.bgdnes.bg

Гадателката на Берлускони - Теодора Стефанова: Божков ще бъде режисьор в политиката

"Васил Божков за момента няма да влезе в политиката. Първо ще си подготви екип от нови хора. Той ще бъде само като режисьор на новото движение или партия." Това заяви пред "България Днес" Теодора Стефанова, позната като личната гадателка на покойния вече италианския експремиер Силвио Берлускони. Ясновидката е категорична, че бизнесменът, който се завърна от Дубай, ще бъде оправдан, но не веднага, а след месеци. В момента обвиняемият Божков е под домашен арест.

Самият хазартен бос обяви в събота, че възнамерява да влезе в политиката. "Моята кауза е да направя нещо за България и българския народ, не мисля повече да се занимавам с бизнес, правил съм много неща за българския народ, за спорта, а те унищожиха колекцията ми", бяха думите на Божков. Според гадателката Стефанова бизнесменът иска да изчисти името си и ще го направи. Въпреки че от години живее в Италия, тя следи изкъсо политическия живот в страната ни. На Ботуша тя беше съветничка на Берлускони, докато той управляваше страната.

Реклама

Припомняме, че във вторник - 5 септември, апелативният съд измени мярката на Божков по т.нар. "Хазартно дело" и го пусна под домашен арест. Срещу Божков има и дела за криминални престъпления, сред които убийство и изнасилване. И за притежания на културно-исторически ценности. Бизнесменът отговаряше на въпросите онлайн от офиса си на улица "Московска", където пребивава по време на домашния си арест с електронна гривна.

Според Стефанова скоро ще има сериозни трусове на политическата сцена у нас.

"Няма да има осъден политик. Божков отново ще искат да го вкарат в затвора. Ще минат месеци, ще се викат високопоставени хора на разпити. Голям хаос ще настане в държавата. Ще се случат и други политически събития, които ще изместят фокуса с други теми", добави още гадателката на Берлускони. Според нея скандалите в държавата ще се разрастват все повече, напрежението при управляващите ще се повишава. Догодина след февруари-март очаквам да има нови предсрочни избори, заяви още Стефанова.

През август тя представи второто издание на своята книга "Осмото чувство - ключът към Вселената", като организира 12 срещи по българското Черноморие със своите читатели и приятели.

"Основната тема беше да сме готови да прегърнем идеята за изкуствен интелект и да живеем с него. Трябва да имаме един нов поглед за бъдещето ни", каза Стефанова.

Четете още

Гадателката на Берлускони - Теодора Стефанова, предсказа ГОЛЯМА КРИЗА през януари-февруари

Гадателката на Берлускони - Теодора Стефанова, предсказа ГОЛЯМА КРИЗА през януари-февруари

Гадателката Теодора Стефанова призна: Берлускони не ми е оставял МИЛИОНИ

Гадателката Теодора Стефанова призна: Берлускони не ми е оставял МИЛИОНИ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама