Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15605539 www.bgdnes.bg

Първата любов на актрисата Теодора Духовникова загива трагично в катастрофа!

Първата любов на актрисата Теодора Духовникова загива в тежка катастрофа преди години. Тя все още го обича и му е благодарна за всичко, но може да приеме смъртта му! Това разкри самата Духовникова в предаването "Животът по действителен случай" с Алекс Сърчаджиева по БиТиВи.

"С Васил бяхме много сладка двойка. Много се обичахме и разбирахме. Запознахме се в Академията, но впоследствие решихме, че е по-добре да се разделим, защото сме много малки и нито един от нас не е видял нищо от света. Дори след раздялата останахме в изключително добри отношения. Говорихме си с часове по всякакви теми, включително и за настоящите ни гаджета.", спомня си Духовникова с лека усмивка на лице, но примесена с тъга.

Реклама

За съжаление Васил загива в тежка катастрофа преди години. По това време Духовникова вече е със сегашния си мъж Стефан, който я е утешавал, защото е била напълно съсипана. 

"Все още го обичам Васил, винаги ше го обичам, сигурно и той мен ме обича още. Винаги ще съм му много благодарна, че беше такова добро момче. Първата любов, първата връзка е много важна и той ми даде най-доброто, което може да получи човек. Първата връзка определя следващите ти. Ако някой се държи с теб зле и това ти в първата любов, то ти ще започнеш да го проектираш това и върху другите ти връзки. Даже съпругът ми, каза, че му е благодарен, защото благодарение на него, аз съм станала тази жена, в която той се е влюбил. Помня, когато ми се обадиха да ми кажат, че е загинал в катастрофа. Аз не повярвах. Казах, че това не е вярно и затворих телефона. Просто имам проблем със смъртта. Трудно ми е да я приема. С течение на годините вече се справям доста по-добре, приемам, че смъртта е неизбежна. Може би единственото нещо, което е предопределено и неизбежно на този свят.", приключва изповедта си талантливата актриса, която е носител на Наградата на Българската филмова академия за главна женска роля.

Реклама

Четете още

Духовникова по бельо в театъра

Духовникова по бельо в театъра

Теодора Духовникова: В Народния театър се отвори рана, нищо не е наред

Теодора Духовникова: В Народния театър се отвори рана, нищо не е наред

Реклама
Реклама
Реклама