Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/15648271 www.bgdnes.bg

Слабаков спря алкохола, Ернестина следи да не пие

  • Заради проблеми с жлъчката
  • Актьорът сниман да надига биричка и да тръгва към колата си, пивото било безалкохолно

Евродепутатът Андрей Слабаков от година и половина не близва алкохол. Това заяви пред "България Днес" съпругата му Ернестина Шинова.

Реклама

Наши папараци уловиха Слабаков с малка бира в не много лъскава кръчма. На снимките се вижда как евродепутатът допива по боси крака бирата си на пластмасовия стол в заведението и се отправя към колата си.

"Не вярвам да се качи в автомобилаа, ако е пил нормална бира", казва Ернестина и добавя: "Той пие безалкохолна бира от доста време насам. Не съм го виждала да пие дори безалкохолна бира наскоро, въпреки че от време на време си го позволява, знам. Предполагам, че вашите папараци са го хванали в момент, в който не съм била там. Нямам никаква идея, но му вярвам" - казва още Шинова.

Самият Слабаков не вдига мобилния си телефон.

Евродепутатът от доста време има проблем с жлъчката и за него е противопоказно да пие. Затова двамата с Ернестина стигнали до компромисното решение евентуалната бира да бъде безалкохолна.

"За жалост му е останала старата слава от преди много години, че много пие, а вече не е така" - категорична е актрисата. "В момента Андрей посяга към чашката само по някакви много редки поводи, и то със сигурност не бира, а твърд алкохол. В много умерени количества, разбира се".

Все пак, както стана ясно от снимките ни, Андрей Слабаков му отпуска края от време на време с някоя и друга бомбичка. Надяваме се тя да е безалкохолна заради собственото му здраве. Иначе лекарите отдавна са забранили на депутата всякакъв алкохол.

"Имаше някакви неща в жлъчката и лекарите му казаха да намали бирата с тенденция до пълно спиране", коментира Шинова и е твърда, че това, което се вижда на снимките, е безалкохолна бира.

Реклама

"В сравнение с алкохола по-важно е здравето при всички случаи", категорична е половинката на Слабаков. Актрисата вече не се притеснява за здравето на Андрей и стиска палци нещата да си останат все така.

Ернестина приветства появата на нашите снимки, защото това доказва, че в България има будна гражданска съвест и че тази съвест работи. Добавя също, че е добре всеки с будна съвест да постъпва така и с хората, които карат пияни, които обират пенсионери, които крадат кофи за боклук. Да бъде будна съвестта ни за всички битово-комунални престъпления.

"Благодаря на вестник "България Днес", че все пак се допитахте до нас, защото можеше някъде другаде да се напише поредната глупост и после иди доказвай, че Андрей не пие вече от година и половина" - смее се актрисата.

Четете още

Ернестина бясна от нови глоби за кучета

Ернестина бясна от нови глоби за кучета

Ернестина Шинова готви вместо Цонко Цонев в "Черешката", зрителите бесни

Ернестина Шинова готви вместо Цонко Цонев в "Черешката", зрителите бесни

Реклама
Реклама
Реклама