Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16178765 www.bgdnes.bg

Бой на котка с метла ЯДОСА победителката в "Ергенът" Валерия (ВИДЕО)

Насилие над котка на летището ядоса последната победителка в "Ергенът" Валерия Георгиева.

Защитничката на животните сподели как писаната е била гонена в магазини и удряна. Валерия сподели и втора тревожна история - за изритано без причина куче.

"Днес бях свидетел на две отвратително грозни постъпки, които разбира се затвърдиха мнението, което винаги съм имала, а именно, че няма по-голямо зло от "човека"... На едната бях свидетел лично и мога само да ви разкажа, а другата ми я изпратиха с молба за съдействие. Отдавна съм останала без думи. Мъчно ми е в какъв свят съм принудена да живея и силно вярвам, че някой ден нещата ще се променят и всяко едно посегателство над живо същество ще бъде наказвано!

Реклама

Колко наивно ще си помислите, да, и аз си го мисля.

Днес, докато се опитвах да обядвам сервитьора от заведението излезе навън и със засилка изрита в стомаха лежащо пред заведението куче, което нито се опитваше да влезе, нито пречеше на някого. Кучето изврещя зверски и се сви, не разбра какво му се случи и защо, а въпросният господин имаше наглостта да твърди как си пази работата и гони кучетата пред заведението, все едно няма друг начин! Ако кучето го беше ухапало щеше да е в пълното си право, но не го направи. Като го наритат още няколко пъти не би следвало да се чудим ако реагира все пак на някой от следващите ритници, нали?

Все едно това ми беше малко, получих съобщение с молба за съдействие придружено от клип как бият котка с метла, която просто е влязла в магазин. Какво престъпление! Да я убием! Не можем по нормален начин да я изведем навън. Не сме чували за примамване с храна или нещо. Все едно живеем сами на този свят, никой няма право да си навлезе в територоята!

Какво се случва ли? Котката е влязла някак в магазинчето на летището. Дезориентирана е и докато осъзнае какво става получава удар с метла и пада на земята, а след това започва да бяга- нормално! Съответно влиза в отсрещния магазин, а продавачката продължава да я преследва с метлата. Настига я в ъгъла и се опитва да я затисне с кошница, при което успява да нарани главата на котката- според свидетели главата е започнала да кърви. От ужас котката скача в хладилника с бутилки, няколко падат, нарязала си е краката, а въпросната самодива продължава да я гони с метлата. Какво е станало после и дали животното е живо е загадка, която едва ли ще отгатнем.

Останалите се събудете! Зверствата върху животни водят до зверства към хора! Никой няма право да постъпва така!", написа надълго и нашироко Валерия.

Четете още

ГОРЧИВО! Ергенът Евгени и Валерия ще се женят

ГОРЧИВО! Ергенът Евгени и Валерия ще се женят

Евгени пак го няма! Победителката в "Ергенът" Валерия яде с кучето си

Евгени пак го няма! Победителката в "Ергенът" Валерия яде с кучето си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама