Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16241303 www.bgdnes.bg

Култово! Всички търсят Боби М. без значение пиян или трезвен

Стотици подигравки с Михайлов 

Ники М. бил единственият футболист, когото псуват на баща

"Търси се пиян или трезвен! Награда - спасение на българския футбол".

Това е само една от стотиците подигравки по адрес на президента на БФС Борислав Михайлов, който безпрецедентно изгони публиката от стадиона за мач на националния отбор. Плакати с "издирвания" Боби се появиха на ключови места в София, където фенове днес се събират на протест срещу 18-годишното управление на четвъртите в света .

Редовните майтапи с Михайлов са свързани с чашката, перуката, чалга ритмите и любимата Преслава. Самата певица също се включи индиректно в гаврата с Боби. По време на нейно участие в Стара Загора на видеоекраните на сцената бе пуснат въртящия гюбеци президент на БФС, което предизвика бурен смях в цялата чалготека. Фенове разгадаха и загадката защо Боби е искал мачът с Унгария да се играе в Пловдив - защото същата вечер Преслава имала участие в града. Циркът с преместването на срещата от София в Пловдив и обратно предизвика нова лавина от подигравки към шефа на БФС и неговите приближени.

Реклама

"Какво е общото между мачовете на националните и посрещането на Нова година? Датата е известна - мястото не". Това е един от новите майтапи за Михайлов, който се "появи" и в "Стани богат". Там Боби е изобразен в стола на богатството и отговаря на въпрос "Къде ще играем с унгарците"? Възможните отговори са "някъде другаде", "какво да играем?", "хич няма да играем" и "наздраве". Боби се появи и в колаж като диктатора Сталин с думите "Няма фен, няма проблем" на фона на стадиона в Пловдив и огромна дамаджана с ракия. На друг колаж Михайлов е "издигнат" като кандидат за народен представител. Неговото мото е "Пиене, пиене, пиене!", а партията се казва "Български футболен сеир". С БФС се подиграха дори и от унгарската федерация. "Не можете да организирате дори семейна почивка", написаха маджарите в официално съобщение. А фенове се шегуват, че унгарците ще дойдат за мача с три отбора - един ще чака в Пловдив, друг в Кърджали, а третият в София.

"Щом този човек пие вода, значи и ти можеш", гласи друг майтап в интернет с шефа на БФС, който отпива жадно от чашата си. Неговият син Николай Михайлов също стана герой в майтапите. Според фенове той е "единственият футболист, който е псуван на баща, а не на майка". Перуката на Боби е отколешна любима тема на зевзеците. Клипчетата на Христо Стоичков, който се заканва да "хване и пребие оня с перуката", продължават да са голям хит в мрежата. Изобретателни фенове дори оставиха Боби без коса. На едно от меметата перуката на Михайлов отлита, издухана от вятърни мелници.

Приближените на шефа на БФС също не са пожалени. Най-много подигравки отнасят Йордан Лечков, Георги Иванов-Гонзо и Емил Костадинов. Те заедно с Боби са показани като оркестъра на "Титаник" на фона на потъващия кораб. Лечков редовно е бъзикан за странното си облекло, Гонзо е наричан "осмокласник", а Костадинов е заклеймен като поспаланко.

Четете още

"Васил Левски" окупиран с протест срещу Боби М.

"Васил Левски" окупиран с протест срещу Боби М.

Мач ще има, а Унгария е големият фаворит срещу България

Мач ще има, а Унгария е големият фаворит срещу България

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама