Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16414042 www.bgdnes.bg

Коледа сдобри Лили и бившия ѝ мъж Здравко Радоев

Примата се разчувствала от наближаващите празници и простила всичко на бившия си любим

Лили Иванова и Здравко Радоев доказаха, че по Коледа се случват чудеса! Примата и именитият композитор, които навремето бяха красив и успешен любовен и творчески тандем, са започнали да си звънят по телефона и да разговарят като стари приятели. С радостната вест побърза да се похвали преди броени дни самият маестро.

Реклама

В първопричина за стопяването на ледовете помежду им се превърнал 85-ият рожден ден на Радоев. "Лили вече редовно ми се обажда. Естествено, и сега за юбилея ми звънна. Каза хубави пожелания", щастлив е композиторът.

Изгряващата звезда на родната естрада и опитният пианист стартират романтичната си история малко преди Лили да срещне втория си съпруг - известния музикант Иван Пеев. По това време певицата от Кубрат е все още омъжена за своя съпруг №1 - д-р Георги Павлов, а Здравко Радоев е официален брачен партньор на Богдана Карадочева. Образувал се сложен любовен многоъгълник, от който победителка излиза само изпълнителката на "Панаири", твърдят техни колеги. Влюбеният до уши композитор отказва общи турнета с Леа Иванова, заменяйки я с Лили, а силната му емоционална и професионална обвързаност с изпълнителката довежда до раздялата му с Богдана.

"Постепенно се сближихме с Лили, любовта дойде по-късно. Тя все още беше женена за първия си мъж - доктора. Аз имах респект от това, че е семейна, някакво неприятно усещане, че вършим нещо нередно", връща лентата назад Радоев. Бившият избраник на Лили Иванова разкрива, че след развода си с лекаря двамата заживяват под един покрив. "Изкарахме 3-4 години. По-късно тя реши да се омъжи за моя приятел Ванко Пеев. Едва ли не аз самият провокирах чувствата й към него, затова бях разочарован, че Иван й предложи брак. Нещо, което аз не направих, защото смятах, че на този етап по-важни са музиката и кариерата", не крие съжалението си от сторената грешка маестрото.

Здравко Радоев допълва, че едва ли някога ще забрави как Иван и Лили му поднесли новината, че ще се разписват в гражданското по време на съвместно турне в Белград. След сватбата естрадната легенда забравила за Радоев и за много дълъг период между тях се възцарило пълно мълчание.

Примата изпаднала в благодушно настроение и покрай пълното си възстановяване от грипния вирус, който я повали през ноември. Заради спадналия си глас и ставните болки знаменитата певица отмени няколко запланувани участия. Лили обаче се възползвала от неразположението си, за да остане "сама вкъщи" и да подреди на спокойствие личните и професионалните си приоритети през новата година. Очевидно и възроденото общуване с бившия й любим Здравко Радоев е намерило място в "списъка на Лили".

Четете още

"Ще ги убием с "Хризантеми"! Лили Иванова предрича успеха на песента пред Иля Велчев

"Ще ги убием с "Хризантеми"! Лили Иванова предрича успеха на песента пред Иля Велчев

Текстописецът на Лили Иванова го закъса, готви се за операция

Текстописецът на Лили Иванова го закъса, готви се за операция

Реклама
Реклама
Реклама