Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16422306 www.bgdnes.bg

Пиарът на звездите Наско Лазаров: Благой Георгиев не е драскал Колизеума

Призна се за виновен, за да спаси съотборник

Кой е той

Атанас Лазаров е известен като пиарът на звездите. Той е човекът, който се грижи за имиджа на бившия футболист Благой Георгиев.

Лазаров е роден на 7 декември в село Първенец, Пловдивско. През миналата година отбеляза бляскаво 50-ия си юбилей, дари гостите си с лимитирана серия биочай "50 нюанса живот". Автор, продуцент и водещ на тв проект за пътувания "Дестинации".

Реклама

- Господин Лазаров, получихте малко подранил подарък за рождения си ден - бяхте избран за ПР на десетилетието. Какви усилия ви коства тази награда?

- Има една страхотна реклама на билборд: Успехът не е подарък, заслужил съм го! Неочаквана и доста приятна бе галавечерта, на която получих лъскавия приз - ПР на десетилетието 2023. Много означава този приз за мен, оставяйки зад гърба си 30-годишния ми опит в сферата на медиите, комуникациите и модата. Преди тази отговорна награда няколко поредни години от морската столица получих и ПР на годината 2020, 2022, 2023-а. Призът заслужено е в ръцете ми през всичките тези години, защото освен отговорност, безсънни нощи и лишения, имам постигнати резултати, които сами по себе си говорят за мен като личност и професионалист. Преди 5 години загубих баща си, сега посвещавам всичките си отличия именно на невероятния ми родител.

- Станахте популярен като човека, който се грижи за имиджа на Благой Георгиев. В какви отношения сте сега с него?

- С Благо Георгиев ни свързва 15-годишен период. Работим от разцвета на неговата младост и бурна кариера. Още преди да замине за Русия, тв водещата Симона Първанова ни запозна на едно събитие в Бояна. Аз поддържах името на Благой Георгиев през всичките тези години в страната ни. Всичко, което се случваше зад граница, а и у нас, както и успехите му по света бяха мой ангажимент и привилегия.

- Има ли нещо неразказано за Благой?

- Има много неразказани истории и моменти, за които времето ще покаже най-доброто и неочаквано от самия него. Смело заявявам, че случаят с Колизеума в Рим и новината, обиколила световните медии, че Благой Георгиев е драскал, не е самата истина. Отскачайки до италианската столица Рим с негови съотборници от Москва да пият просто едно кафе и да направят разходка, негов съотборник руснак извършва деянието с изписването на нечии инициали. По закон като гражданин извън Европейски съюз го застрашава затвор. За нас като европейци санкциите са по-смекчаващи. В знак на солидарност Благой застава зад съотборника си и поема вината, без да очаква такава голяма реакция от страна на нашите и световните медии. Тогава ние държахме постоянна връзка и постъпката му може да бъде само достойна за уважение.

Реклама

Не си спомням коя година беше точно, но от футболната централа в Казан получих благодарствено писмо лично от Рамзан Кадиров за всички публикации, новини и репортажи, отразяващи успехите на футболиста Благой в руските и българските медии. Самият Кадиров с частен самолет за рождения му ден за няколко часа кацна в София и веднага излетя. Аз бях единственият, който пусна в медиите забранени кадри от имението на Кадиров, палми, домашни любимци тигри и леопарди. В обитавания апартамент в Русия Благо имаше малък тигър, който отглеждаше, и когато в парка в подножието на Москва Благо тича рано сутринта, тренира и се надбягва с екзотичния домашен любимец, случайните минувачи много предпазливо са подминавали нашия футболист. Разбиването на вратата на сауната от животинчето един ден при отсъствието на стопанина му кара Благо да се раздели с домашния си любимец. Всички почивки и самолетни билети минаваха през мен, както и изискването му да има по три наргилета на ден, сауна и масажи.

- Работите с още куп звезди. Какви капризи и прищевки имат популярните в днешно време?

- Изключително близък съм до Енджи Касабие и семейството й. Вече 10 години поддържаме освен професионален и приятелски контакт. По време на пандемията няма да крия, че аз се грижих за двумесечния Раян. Треперехме над желаното бебе, къпахме го, хранихме, разхождах го с количката в двора. Няма да забравя моментите, в които на летище София и Варна Енджи до последно работеше, пътувахме в самолета, а тя беше в 9-ия месец. Нещо, което беше забранено. Но... благодарение на близките ми контакти тогава с капитана на летището оправях и тази ситуация. Молих се с часове в църквата, когато Енджи Касабие беше в болницата в Ливан и загуби двете си момичета близнаци. Всяка болка, тревога и проблем съм го изживял лично с нея. Неслучайно сега Раян, когато е в Бейрут, ме чака на вратата, чака да дойде Канко (така ме нарича малкият)! Аз изстрелях Енджи в публичното пространство след подписването на договора й с "Биг брадър".

Няма да забравя никога и моментите, в които носих две бели тениски и две черни с името на Енджи Касабие, които посред нощ Силвестър Сталоун трябваше да получи, за да заснеме видеоклип специално за най-добрата диетоложка. Успях да открия служебната каравана на холивудската звезда край двореца "Врана". През охраната на Рамбо рекламните тениски стигнаха до Слай. В 6.00 сутринта тя получи видеото на телефона от Силвестър и полудя от щастие. Само да припомня, че експертите оценяват това видео като стойност на 1 милион евро.

- Имахте предаване по Би Ти Ви - защо спря?

- Проектът ми не е спрял. Замразих "Дестинации" - предаването за екзотични пътешествия, за да изпипам всеки един детайл, всяка дестинация, гост. Не можах да повярвам, че след две години работа и провокации от страна на екипа успях. Постигнах толкова много. След ефира се свързаха с мен от кралското семейството на Камбоджа и имаме разрешение за достъп до места, до които обикновените хора нямат възможност да се докоснат. Очаквайте скоро "Дестинации" - още по-интересни и вдъхновяващи.

- Участвали сте в няколко формата. Имали ли сте предложения и за други?

- Освен "Черешката на тортата" - един формат който обожавам, нямам други предложения. А аз съм безумно щастлив, че след моя епизод с руската ми вечеря всички пелмени, зелената лимонада трахун, сока от бреза бяха изчерпани от магазините за броени минути.

- Наскоро се докоснахте до едно величие от световен ранг - Джон Войт. Какъв човек е таткото на Анджелина Джоли?

- Много благ, много възпитан и голям професионалист. Земен и натурален. Още при появата си Джон Войт приятелски ме поздрави. На снимачната площадка масата ми беше на една ръка разстояние. Попита ме дали аз съм му охраната. Отговорих не за съжаление. Много вълнуващи бяха снимките. Пожелавам час по-скоро да стоплят отношенията си с популярната си дъщеря Анджелина Джоли, защото животът е прекалено хубав и те заедно трябва да му се насладят.

Четете още

Пиарът Наско Лазаров с музикален дебют
Пиарът Наско Лазаров с музикален дебют

Пиарът Наско Лазаров с музикален дебют

Джизъса спасил руснак за Колизеума

Джизъса спасил руснак за Колизеума

Реклама
Реклама
Реклама