Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16423352 www.bgdnes.bg

Джизъса и Ивана се глезят по скъпи хотели

Благой Георгиев и щерката на Ванко 1 не спират да пилеят по тузарски места, сега са край Банско

Доста охолен начин на живот демонстрират бившият футболист Благой Георгиев и актуалната му половинка Ивана Главчева. Мачото и щерката на рапъра Ванко 1 от известно време насам буквално не се спират. Те прелитат от курорт на курорт и от хотел на хотел, кой от кой по-скъпи. Документират всичко това, за да се изфукат и с марковите си дрешки.

Реклама

Тези дни Джизъса и доста по-младата му изгора бяха забелязани на разходка из центъра на Банско. Двамата се радваха на слънчевото време, а Благой не пропусна да се помоли в църквата "Света Троица", изградена през далечната 1835 година. Футболистът грее навсякъде с новите си зъби, които направи именно в денталната клиника на бащата на половинката си. Той и Ивана демонстрираха изключителна близост по алеите и не се пуснаха един от друг дори и за миг.

По-късно стана ясно, че Георгиев е завел гаджето в чисто нов хотелски комплекс в близко разположеното село Баня. Двойката се наслаждава на СПА лукс и минерални терми. Не е тайна, че Джизъса обича да се плацика в горещо джакузи с наргиле в ръка. Само седмица преди това Георгиев и Главчева отново бяха на такъв тип туризъм, но във Велинград.

Вече текат залози колко дълго ще продължи поредната връзка на Благой или дали най-сетне той не е намерил жената, до която ще се кротне. В профила на Ивана в инстаграм последовател дори сподели виц, свързан с нея.

"Отива любимата щерка на Ванко 1 при него и му казва: "Тати, ако Благойчо постъпи и с мен така, както с предишните си, какво ще правя?" Без да бърза, загриженият баща отговорил: "Няма, дъще, той си обича зъбите..."

Наскоро бившата вече съпруга на Георгиев - Полина, даде ексклузивно интервю пред "България Днес", в което спомена и сегашното гадже на футболиста.

"На делото за развода Благо дойде с Ивана, което за мен е страшен комплекс. Това не е мъжка постъпка. Всички хора се смееха. Не знам защо се хвана с нея, може би за да не е сам или напук! Което и да е, той си знае най-добре. Познавам Ивана, да. Тя е едно дете на 21 години, което тепърва се сблъсква с живота и с реалността. Желая им да са щастливи заедно наистина, най-вече да успява да полага грижи за децата си", предупреди тогава Поли Спасова.

Четете още

Бившата на Джизъса Поли ексклузивно пред "България Днес": Благой ме обиждаше грозно, нараняваше ме всеки ден!

Бившата на Джизъса Поли ексклузивно пред "България Днес": Благой ме обиждаше грозно, нараняваше ме всеки ден!

Благо Джизъса запозна новата с детето на Русата Златка

Благо Джизъса запозна новата с детето на Русата Златка

Реклама
Реклама
Реклама