Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16225522 www.bgdnes.bg

Бившата на Джизъса Поли ексклузивно пред "България Днес": Благой ме обиждаше грозно, нараняваше ме всеки ден!

Гледах децата му като свои, той дойде на развода с новата си - Ивана

Коя е тя

Полина Спасова, бившата жена на Благой Георгиев - Благо Джизъса, която го заряза, докато той участваше в "Сървайвър", е жена с мечти, която работи усилено и ежедневно. Красавицата, която е от Велинград, има собствен бизнес - магазин за детски дрехи и играчки в столицата, който отваря след раздялата с ексфутболиста. Полина иска да направи свой собствен бранд за дамска мода и работи усилено в тази посока. Иска да има три деца и сериозен и добър мъж до себе си, с когото да гради бъдещето си.

Реклама

- Поли, как си след раздялата с Благо, имаш ли мъж до себе си в момента?

- Много съм добре, нямам нов приятел. След вечеря с братовчед ми Симеон "Белята" Стоянов и след публикувано стори в инстаграм от вечерята ни измислиха историята, че ми е новият мъж. Не съм влюбена. След Благо си давам почивка. Работя всеки ден. Има много момчета, които ми пишат и се опитват да се свържат с мен, но искам време да съм сама и да срещна правилния мъж. И този, който ще е следващият, трябва да ме спечели, като го покаже. Нямам време за връзки ей така.

- Какво смяташ за това, че Благо си намери толкова бързо нова приятелка? Познаваш ли Ивана, излизали ли сте заедно?

- Още преди да влезе в "Сървайвър", ходеше в клиниката, за да се разбират за смяната на зъбите. Тогава се запознаха и след като излезе от предаването, аз бях решила, че се разделям с него. Всичко беше готово, само трябваше да минем през съда за развода. На делото Благо дойде с Ивана, което за мен е страшен комплекс. Това не е мъжка постъпка. Всички хора се смееха. Не знам защо се хвана с нея, може би за да не е сам или напук! Което и да е, той си знае най-добре. Познавам Ивана, да. Тя е едно дете на 21 години, което тепърва се сблъсква с живота и с реалността. Желая им да са щастливи заедно наистина, най-вече да успява да полага грижи за децата си. Аз много свикнах с тях и от всичко само те ми липсват. Винаги съм казвала, че те не са виновни, и ми е много мъчно за всичко, което преживяват, наистина!

- Често ли се виждаше с децата на Благо, разбирахте ли се?

- Виждахме се постоянно. Всяка седмица почти ги взимахме с нас, лятото прекарвахме времето си с тях доста често. Разбирахме се много добре, играехме игри заедно, пътувахме, разхождахме се. Като цяло правехме всичко заедно. Те бяха свикнали много с мен и аз с тях. Желая им да са много щастливи и Боци, и Давид, и Йоанка.

- Сега чувате ли се, виждате ли се?

- Нямам връзка нито с Благой, нито с децата! Още когато беше в "Сървайвър", аз спрях да ходя при родителите му, когато оставяха децата там. Защото трябваше да се отдръпна малко по малко. Беше ми много мъчно, защото бях свикнала с тях.

Реклама

- Как им се отразяват на децата всички тези промени, връзките на Благой с жените, с които е бил?

- Според мен децата са много разкъсани. Постоянно са на различно място. При нас, при майките им, при едната или при другата баба. Деца на разделени родители. Живот, който не е пълноценен и не си с мама и тати. Въпреки всичко децата мен ме приеха изключително бързо и им благодаря за това. Винаги съм се опитвала да се чувстват като у дома си, когато са при мен. Не исках да им липсва нищо. Исках да са щастливи и спокойни. Не съм имала лоши чувства нито към Златка, нито към Христина. Това, че децата не са мои, нямаше значение за мен. Гледах ги като мои собствени деца.

- Благо как се държи с децата си, с теб, как се е държал с бившите си, знаеш ли?

- На настроение е. За жалост, не му се занимаваше особено. Имаше моменти, в които прекаляваше с караници, и после го осъзнаваше. Обиждаше майките им пред тях, което не му прави чест. Аз имам друга представа за гледане и отношение към децата. Имаше моменти, в които си играе с тях, но след обидите и караниците всичко губи смисъл. Това е недопустимо. Обиждал ме е много пъти... използвал е много грозни обиди, които ме нараняваха ежедневно! Това, че не изкарва парите, които е изкарвал някога, го съсипваше, затова и влезе в "Сървайвър" - за пари. Това го мъчеше постоянно, но не мисля, че когато обиждаш жена си, обиждаш майките на децата си пред тях и пред родителите ти, е начинът. Търпях много, но когато замина, един месец мислех какво да правя и реших да се разведа с него. Писна ми да бъда обиждана, неоценена и пренебрегвана! Да бъда момичето, което е новата жена на Благой - щастливата в инстаграм, но само за пред хората. Фалшивите снимки, на които трябва да се правя на щастлива.

Инстаграм е в едната посока, реалността е в другата. Това, което всички хора виждат в социалните мрежи, няма нищо общо с това, което наистина е!

- Защо в момента си сама? Какъв мъж искаш до себе си?

- Сама съм, защото нямам време за еднодневки. Ако някой мъж иска да е с мен, ще го докаже. На думи не вярвам, не ми се и занимава. Нямам време за кратки флиртове! Работя много, събирам пари да пътувам и правя ремонт вкъщи. Искам мъж, който е искрен. Искам да показва, че съм важна. Не искам никога повече да бъда обиждана и не бих търпяла поведение като на Благой! Това беше голям урок за мен. На мен не ми трябва много, за да съм щастлива. Искам човек, който работи и има цели в живота си. Искам да пътуваме и да градим заедно бъдещето си. Искам да имам три деца, време е, но уви. Доста съм самостоятелна и смятам, че съм готова за семейство и деца. За мен това е смисълът на всичко. Да обичаш и да бъдеш обичан.

- С какво се занимаваш?

- Занимавам се с магазина ми за детски дрехи и играчки, развивам го. Магазина го отворих малко след като Благо замина за "Сървайвър". Останах сама и исках магазин в София, и реших да си реализирам мечтата вместо да обикалям по кафета и да си губя времето. Направих го за месец и вече трети месец работя почти без почивка, защото не успявам да си намеря стойностен човек, който да работи. Пътувам почти всяка седмица до Турция, за да зареждам. Тръгвам в 3 часа през нощта и се връщам вечерта на същия ден. Опитвам се да постигна нещо и се боря сама, не се оплаквам. Правя го, за да съм по-добре след времe. Лишавам се от много неща, но знам, че за всичко има време - и за почивки, и за всичко останало. Скоро се надявам да си направя мой бранд дамски дрехи.

Четете още

Поли на Джизъса с новина за РАЗВОДА с Благо

Поли на Джизъса с новина за РАЗВОДА с Благо

Поли на Джизъса пред "България Днес": Разводът с Благо е в съда

Поли на Джизъса пред "България Днес": Разводът с Благо е в съда

Реклама
Реклама
Реклама