Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/16769264 www.bgdnes.bg

УЖАС! Тризначките същински жрици в Лондон

  • Сестрите пият и пушат в еротично облекло, просят и спят в кашони 
  • Няма да идем да чистим като проститутки, защото всички чистачки са проститутки, избухва Надежда 

На същински жрици на любовта замязаха култовите едно време тризначки Вяра и Надежда!

Сестрите спят на улицата в британската столица, завити с одеяла и просещи милостиня от случайни минувачи. С парите си купуват най-вече алкохол и пури, както личи от снимките в социалните мрежи, и успяват някак да свържат двата края.

Реклама

Двете сестри се отдават на клошарски начин на живот, защото не искат да стават чистачки. Вместо това двете се обличат в предизвикателно и еротично облекло, с което посрещат на улицата Нова година, и символизират с визията си, че досущ заприличват на представителки на най-древната професия.

Едната е облечена с къса впита рокля, мрежест чорапогащник и високи токчета, докато другата директно се изтипосва по сутиен и открити бедра в нощния студ. Двете позират доволни и солидно почерпени на стълби пред стъклена сграда, като са оставили питиетата си в пластмасови чашки с дръжки директно на бетона.

Двете обеднели тризначки не се крият и чистосърдечно признават, че просят пари в централната част на Лондон, а вечер преспиват като животни в кашони, където намерят. Въпреки неприятната си участ те отказват да работят, да си намерят дом или да се върнат в България.

"Като станем маймуни, ще търсим работа и квартири! Няма да идем да чистим като проститутки, защото всички чистачки са проститутки. Прося и си плащам интернета, а българинът краде и разнася с раничката наркотици. Не ми е неудобно да прося, а не да се гаврят с мен и сестра ми", разпалено обяснява Надежда.

В своя защита тя обяснява, че никой не иска да ги наеме с Вяра на работа, защото са бездомни.

"Първия ден, когато спахме на улицата, дойде при нас полиция и написа в компютър, че сме бездомни и нямаме адрес. А като нямаш адрес, не те наемат никъде. В България няма да се върна никога", отсича Надежда Станчева.

Преди повече от 6 години трите сестри - Вяра, Надежда и Любов, които се прочуха, след като спечелиха "Биг брадър", емигрираха в Лондон. Докато Любов успя да се омъжи и роди момиченце - Виктория, двете й сестри останаха на улицата.

Двете сестри са в открита война с третата си родственица Любов, която се омъжи, има си детенце, и не искат и да чуят и за нея.

Четете още

МИЗЕРИЯ В ЛОНДОН! Тризначките просякини Надежда и Вяра спят на пода в църква

МИЗЕРИЯ В ЛОНДОН! Тризначките просякини Надежда и Вяра спят на пода в църква

Помните ли я? Тризначката Надежда беше на върха, но сега проси в Лондон

Помните ли я? Тризначката Надежда беше на върха, но сега проси в Лондон

Реклама
Реклама
Реклама