Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17054290 www.bgdnes.bg

Свалка! Дарина Павлова показа нов ухажьор на венецианския карнавал

С пищен костюм на принцеса Мадам Мулти посрещна и китайската нова година

Бизнесдамата Дарина Павлова показа нов ухажор, който бе неин партньор на бала на дождовете на венецианския карнавал. Дож на Венеция е титла на изборния държавен глава там в продължение на повече от десет века. Нашата красавица участва във всяка от вечерите на бала, който продължава до 13 февруари и е съпътстван със стотици събития в чест на прочутия венецианец Марко Поло. С пищна златиста рокля, бели пера, много грим и бижута Дарина се снима със симпатичния мъж на средна възраст, който също бе облечен в костюм на дожд от 1032 година. През цялото време на бала господинът не изпускаше от очи Мадам Мулти, като с тях на дълга маса имаше още десетки двойки, също облечени в костюми и маски. Дарина всяка година е на венецианския карнавал и винаги си купува рокли, маски и шапки за спомен от града. В нейната компания и тази година е бившият й секретар Сандро Рубини, но той не е мъжът, който я придружава през всичките дни на събитието.

Карнавалът бе "разпръснат" и тази година из целия град, но също и из островите около Венеция, из централните площади, по улиците и в местните театри.

Реклама

Голямо впечатление на Мис Казанлък Дарина Павлова направи театрална постановка с талантливите актьори, които се превъплътиха в образа на Марко Поло: Танкреди Блу Сила и Гаетано Руоко Гуаданьо. Освен тях в спектакъла участваха и танцьори от трупа за източни танци.

Тъй като по време на периода на венецианския карнавал настъпи китайската нова година, до вторник събитията продължават с шествия под наслова "Магията на Китай".

В Италия Дарина Павлова официално е сама, но десетките приятели, с които се снима в компания, показват, че Мадам Мулти не скучае.

Малко след като приключи фестивала във Венеция, Мадам Мулти ще гостува на Венцислава Павлова, първата дъщеря на покойния Илия Павлов в Дубай по повод поредния рожден ден на внучката си. Алба Микнас става на 7 години в края на март и семейството отново ще се събере за ЧРД.

Четете още

Дарина Павлова нае Мария Бакалова за филм

Дарина Павлова нае Мария Бакалова за филм

Дарина Павлова пъчи бомби по бански

Дарина Павлова пъчи бомби по бански

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама