Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17646515 www.bgdnes.bg

Футболист на ЦСКА заби най-красивата гимнастичка

Маргарита Василева е Кралицата на Световната купа

Гаджето Марио е играл за ЦСКА и "Бистришките тигри"

Младо футболистче е голямата любов на най-красивата гимнастичка Маргарита Василева. Грацията от националния ансамбъл бе обявена за Кралица на Световната купа в София пред пълната до краен предел "Арена София". Сред зрителите в залата бе и гаджето на Маргарита - 21-годишният футболист Марио Николов. Двамата имат сериозна връзка и редовно се обясняват в любов един на друг. "Ти си единственият", казва гимнастичката за футболиста, който е юноша на ЦСКА. Той е играл и за "Бистришките тигри" от "Витоша", където голямата звезда е бившият премиер Бойко Борисов, който се пуска в мачовете на ветераните. В момента Марио няма отбор и най-вероятно няма да се превърне в новия Христо Стоичков, а по-скоро ще намери ново поприще.

Двамата с Маргарита използват всеки свободен момент, за да бъдат заедно. През лятото те разпускат основно по гръцкото море, обикаляйки красивите плажове и острови. В останалото време грацията предимно тренира, но все пак намира време и за любимия си.

Реклама

Любовта между футболист и гимнастичка не е нещо ново в българския пример. Най-известният пример е бившият президент на БФС Борислав Михайлов, който от дълги години е заедно със Златното момиче от 90-те години Мария Петрова.

Маргарита остана приятно изненадана от избирането си за Кралица на Световната купа в София.

"Честно казано, не очаквах тази награда, но съм много щастлива и благодарна", каза тя след церемонията. Титлата за най-красива гимнастичка вече се превърна в традиция и отново бе завоювана от българска грация. Победителката се определя от вот на журналистите и фоторепортерите, акредитирани за събитието. От тази година те могат да избират само по една гимнастичка от държава. Маргарита получи уникална сребърна корона със скъпоценни камъни, изработена специално от едни от партньорите на събитието. Титлата за Кралица на Световната купа в София се връчва за пета година, а първата победителка бе Невяна Владинова, която вече е съдия по художествена гимнастика.

Четете още

Бербатов се натиска за купона в Леверкузен

Бербатов се натиска за купона в Леверкузен

Ники Кънчев изригна: Добре, че ЦСКА уволни Ел Нестор!

Ники Кънчев изригна: Добре, че ЦСКА уволни Ел Нестор!

Бойкот и война в "Левски"!

Бойкот и война в "Левски"!

КРАЙ! ЦСКА-София уволни Ел Маестро

КРАЙ! ЦСКА-София уволни Ел Маестро

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама