Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/17695084 www.bgdnes.bg

УЖАС! Похотлив доктор опипва жени отдолу

Специализант-хирург се опитва да извършва гинекологични прегледи в ямболската държавна болница "Св. Панталеймон". След намесата на екип на bTV прокуратурата се самосезира и работи по случая.

Проверка започнаха и Изпълнителната агенция "Медицински надзор", Българският лекарски съюз и Министерството на здравеопазването.

Реклама

56-годишният д-р Артур Полшиков работи като хирург в държавната болница в Ямбол "Свети Панталеймон" дава дежурства в хирургичното отделение на болницата и в Спешното отделение. С екипа наbTV се свързва 24-годишна жена от Ямбол, която разказа, че хирургът Полшиков е искал да ѝ направи гинекологичен преглед.

Стана ясно, че същият лекар преди години е задържан от ГДБОП за огромно притежание и разпространение на детско порно.

"Преди няколко дни се наложи да посетя неотложното звено поради силни болки. Оттам бях препратена в спешното отделение. Там ме прие доктор Артур Полшиков. Сложи ми няколко инжекции. От една от инжекциите, на мен всичко ми се замъгли. Дойде, прегледа ме с видеозон. Всичко каза, че е наред, за него това е бактерия. След като ме прегледа, ми предложи да ми направи гинекологичен преглед, за да може да установи откъде е дошла тази бактерия и каква е тази бактерия", споделя пациентката.

"Понеже е хирург, аз отказах да ми направи гинекологичен преглед. Искаше да ме настани в болницата, отказах. Сутринта се върнах обратно в спешното отделение, отново ме прие той. Почна да ме прекарва през стаите. Отидохме в една стая, там имаше само една кушетка. Каза ми да легна, да си събуя гащите, за да ми направи прегледа. Отново отказах, пипаше ми корема. Гащите ми непрекъснато бяха ниско долу Точните му думи бяха "ти легнеш кушетка, събуеш гащи, аз бръкна видя". Това са думите на доктор Полишков. Той настояваше да направи този преглед. За мен хирург няма право да прави такъв вид прегледи. Установи, че е бактерия, изписа ми антибиотици", разказва жената.

След като си тръгва от Спешното отделение на МБАЛ "Свети Панталеймон" младата жена отива при специалист в частна болница, при което се оказва, че изобщо нито е било бактерия или каквото и да е, а бъбречна криза.

След случилото се пацинетката решава да подаде сигнал до директора на болница "Св. Панталеймон".

Реклама

"Обясниха ми, че просто не съм била разбрала неговите думи или съм ги разбрала всъщност неправилно", казва жената.

Тя сезира и други институции, но удря на камък.

"От Лекарския съюз ми казаха да напиша писмо, за да може да бъде евентуално разгледано", посочва още пациентката.

"Персоналът беше там - сестри, санитари, но никой нищо няма да каже. Те мълчаха. Те нямат да застанат срещу лекар. Никой не иска да си изгуби хляба", казва жената.

Четете още

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, пак ЗАЛЮБИ стара позната

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, пак ЗАЛЮБИ стара позната

КОШМАР! Неделя Щонова насинена в "Денсинг старс"

КОШМАР! Неделя Щонова насинена в "Денсинг старс"

Елена е най-секси лекарката

Елена е най-секси лекарката

Боксьорът Рами Киуан: Отивам на олимпиадата за злато

Боксьорът Рами Киуан: Отивам на олимпиадата за злато

Реклама
Реклама
Реклама