Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/1772251 www.bgdnes.bg

Шефката на ДКЕВР: Продавах незаконно цигари, стана грешка и ще понеса санкции

Моя грешка е, и съм готова да си понеса санкциите за незаконната продажба на цигари в онлайн магазин, на който аз бях собственик. Това заяви новият председател на ДКЕВР Юлиана Иванова по повод информацията, която съобщи първи „Труд" - че е продавала незаконно цигари.

Тя обясни, че преди две години след като е престанала да се занимава с енергетика е решила да разработи сайт за продажба на хранителни стоки във виртуалното пространство. Явно обаче не сме спазили всички закони, отбеляза председателят на ДЕКВР.

Реклама

Тя посочи, че не е знаела докато не е видяла публикациите за това, че е незаконна продажбата на цигари, и след като е разбрала, от снощи е спряна тази услуга.

Аз се извинявам на премиера Борисов за това, което се случи, подчерта Юлиана Иванова. Тя обясни, че вече не е управител на фирмата, като нейното място е заел синът й.

„Това е грешка на моите юристи, които са се занимавали с това. Грешка имам и аз обаче и ще си поема санкциите", заяви Юлиана Иванова.

На въпрос дали е готова да подаде оставка като председател на държавния регулатор заради този скандал Юлиана Иванова посочи - „Ако трябва да се стигне до там, включително и оставка съм готова да подам".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама