Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18031929 www.bgdnes.bg

По 100 лв. глоба за стареца и младия му любовник, правили секс на паркинг в Монтана

  • Старец и млад мъж се любят на паркинг без притеснения
  • Всички са възмутени и потресени от подобно поведение, казва един от очевидците 

"Били са двама мъже, които са се обарвали и са правели секс без срам на паркинга - пред очите на присъстващи хора."

Реклама

Това заяви пред "България Днес" Марин Иванов от Монтана по повод скандалния случай на сексуален контакт между мъже на публично място в града.

"В Монтана се говори много за ситуацията. Хората са ги гледали отстрани и са се възмутили от ситуацията, но те са си продължили. Останалите са били шокирани, обадили се в полицията. Много гнусно звучи", сподели още Иванов.

Случката се разиграва в събота, като първоначално се смяташе, че участниците са мъж и жена, но по-късно беше установено, че любовчиите всъщност са двама мъже - на 77 и 37 г.. Любовниците вероятно не са се срамували, защото са решили да споделят своя интимен момент с публиката наоколо - любили са се свободно, под открито небе, без срам от погледите на хората. За ситуацията, наподобяваща повече сюжет на порнофилм, сигнализират погнусени зрители, които неволно стават свидетели на гледката. Веднага се обаждат на тел. 112, а някои от тях качват видеа в социалните мрежи.

"Нарушителите са заловени към 8 часа сутринта в събота. На мястото са дошли полицаи, които са арестували мъжете", потвърдиха пред "България Днес" от полицията Монтана. И добавиха: "Задържани са за 24 часа, след което им е повдигнато обвинение за хулиганство и им е наложена глоба от по 100 лв. на човек".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама