Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/18133647 www.bgdnes.bg

БГ Барби става политически анализатор и прогнозира: Нови избори наесен!

Няма да има "сглобка 2", всеки ще дърпа в неговата си посока, вещае Андреа 

Неочакван завой в професионален план прави българското Барби Андреа Иванова. Собственичката на най-големите устни в света става политически анализатор и се подготвя усилено в сложната тематика на политологията.

Реклама

Това довери пред "България Днес" самата Андреа, която наред с множеството естетически корекции по тялото си и 38-ата вливка на хиалурон в огромните си устни, сериозно се е запалила по политическите науки. Така, вместо вечер да излиза с приятелки, русокосото изкушение уплътнява времето си в четене на специализирана литература и изследване на основните политически закони.

"Няма да станем свидетели на "сглобка 2". Според мен лидерите няма да отстъпят от своите искания и няма да бъдат направени компромиси в името на създаването на коалиция, тъй като нито една партия няма изгледи да спечели кой знае колко повече проценти от другите", прогнозира студентката в Софийския университет в специалността "Немска филология".

Бургазлийката е категорична, че отиваме на нови избори наесен, а тези от вчера са били генерална репетиция. Затова и Андреа предрече ниската избирателна активност и по-големите шансове за съставяне на кабинет след края на лятото.

"Нито се разпадам, нито имам некроза на устните. Ако това се случи, ще го обявя."

Така БГ Барби Андреа Иванова коментира с усмивка пред "България Днес" твърденията в статия в "Дейли мейл", че телесната тъкан на лицето й умира заради огромното помпане на хиалурон в устните, скулите и брадичката.

Андреа Иванова не само няма намерение да спира с процедурите, но ги увеличава и обновява.

Студентката в Алма матер все още не е срещнала принца на бял кон. Но с пълна сила продължава да радва почитателите в платен еротичен сайт, качвайки горещи видеа и снимки. А предложенията за свалки и по-близки отношения валят всяка минута от всички краища на света.

"По няколко часа на ден ми отнема да отговарям на всички, старая се да го правя. Предложения идват постоянно за запознанства, искат да ми пращат пари за самолетен билет да ходя при тях, но не съм се възползвала нито веднъж досега", твърди Андреа, която вече е похарчила около 50 000 лв. за 6 години, за да сбъдне мечтата си да изглежда като жива кукла Барби с най-големите устни в света.

Четете още

БГ Барби успокоява след писания в чуждестранната преса: Не се разпадам и нямам некроза!

БГ Барби успокоява след писания в чуждестранната преса: Не се разпадам и нямам некроза!

БГ Барби пред заплаха да остане без устни

БГ Барби пред заплаха да остане без устни

БГ Барби с две торти и пръстен за ЧРД

БГ Барби с две торти и пръстен за ЧРД

Българското Барби Андреа Иванова: Искам и най-големите скули в света!

Българското Барби Андреа Иванова: Искам и най-големите скули в света!

Реклама
Реклама
Реклама