Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7372750 www.bgdnes.bg

Деси Банова цъфти в ново джипче

Синоптичка зад волана 

Плевнелиева извади летния гардероб 

Джанките цъфтят, Плевнелиева - също! Деси Банова грее от радост в ново джипче след катастрофата на „Цариградско“!

Топпапараците на "България Днес" хванаха бившата синоптичка в крачка зад волана на нова семейна кола с марка "Рено". Френският автомобил от среден клас няма нищо общо с предното тузарско возило на Плевнелиева - един от скъпите джипове "Мерцедес".

Реклама

Както всички помним, любимата на експрезидента претърпя инцидент на един от централните булеварди в столицата преди месец и половина. Бус удари отзад колата за стотици хиляди левове. За да е спокоен Плевнелиев, жена му веднага бе откарана във Военномедицинска академия. Лекарите там не установиха никаква заплаха за здравето й.

След 60-дневната пауза от шофиране и релаксиране русата красавица е отново на седалката, смело натиска педала и върти геврека. Но този път, освен че е една идея по-нащрек, Плевнелиева се вози на семейно джипче вместо на тузарски "Мерцедес".

Това изобщо не я притеснява - Деси не е някоя куха златотърсачка или плеймейтка, за да държи да се вози само в коли над 100 бона!

Банова е извадила летния гардероб. Още с първите дни, в които живакът удари 18 градуса, паднаха всички шуби, шапки и модни задръжки. Здравей, пролет!

Плевнелиева с трепет очаква идването на топлия април по впити светли дънки и безцветно, но добре скроено якенце. За да е съвсем в тон, обувките и чантата й също са бели.

Родилата (щастливото събитие дойде през октомври) е в топформа. Фука се със стройни прасци, а излишните кила са стопени. Няма ги!

На лявата ръка на Деси грее ефектна дизайнерска златна гривна. Може и да не фучи в мутренски джип, но си е класна, браво!

Реклама
Реклама
Реклама