Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7569980 www.bgdnes.bg

Цяла шапка пари пръсна Гущеров по Гущеровица

От градушката, ах, нас не ни е страх 

Супер скъпо във Венеция, но какво от това 

Десетки ранени, загинали в Гърция и Италия след градушки, но тях не ги е страх! Те са над нещата и отиват да харчат пари във Венеция! Те са Гущеров и Гонзо... пардон, Гущерова!

Една шапка с пари изхарчиха младите тарикати в уникалната Венеция. Те не са вчерашни и не спят по хостели с разните му там брадясали и некъпани пътешественици. Гущерови не се смесват с тълпата, а отмарят от напрегнатото си БГ ежедневие в петзвезден хотел, оборудван по последен писък на модата с всичко най-луксозно и нужно на богаташите, за да се чувстват хора.

Реклама

Не е случайно пътуването, не са случайни тези юлски дати - наскоро се навърши точно година, откакто влюбените подписаха и станаха законни съпрузи. Венецианските приключения са и по още един повод - двойката отбеляза рождения ден на бизнесмена. "Честит рожден ден, любов моя! На днешния ден искам да благодаря на родителите ти, че са ти дали живот, на вселената - че ни срещна, и на теб, че избра аз да бъда другата половина от сърцето ти! Бъди здрав, за да бъдеш моя опора! Бъди щастлив, за да пламти пламъкът на щастието и в моите очи!", разтопи се от нежност Светлана.

Не става ясно дали двойката е на романтично пътешествие без деца, или компания им прави малката им дъщеря Анелия-Добромира, която все още не е навършила 5 месеца.

Наскоро Светлана отговори на въпроси на фенове и приятели в инстаграм. На въпрос как успява да съчетае постоянните пътувания с отглеждането на бебето, Гущерова отговори, че не пътуват чак толкова много, а и бабите помагат. Да са живи и здрави тези баби!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама