Реклама
https://www.bgdnes.bg/da-pomognem/article/13902890 www.bgdnes.bg

Ути Бъчваров пред "България Днес": Празнувам ЧРД с чукано говеждо

Кулинарят слага край на шумните партита 

С българско чукано говеждо отпразнува 53-ия си рожден ден готвачът Ути Бъчваров.

Един от най-известните телевизионни кулинари реши и тази година да отбележи своя празник на 1 март с много вкусна и нестандартна храна.

"Колкото и еротично да звучи, купих уникално българско говедо от района на Болярово, което начуках добре, а след това го превърнах в шницели", сподели специално пред "България Днес" Ути. По думите му за поводи винаги е важно да има мръвка, а когато е приготвена с любов, се получава най-вкусно.

Реклама

"Всички, който ме познават, знаят, че съм известен с огромните си купони, но за рождения си ден тази година реших, че ще празнувам само със семейството си, тъй като искам да съм заобиколен от най-близките си. Прекарахме един чудесен празник с много настроение, храна и забавни истории", разказва топготвачът.

Ути обеща, че слага край на грандиозните си партита за две години, докато не навърши 55 години.

"На годишнината си ще поканя всичките си близки, приятели и познати, за да отпразнуваме заедно, както подобава. Представям си какъв купон ще спретна тогава", развълнувано споделя пред вестника Бъчваров, който отсега започва да обмисля менюто за големия ден.

За 50-ия си рожден ден Ути организира незабравима веселба. Кулинарят приемаше гости през целия ден, след като обяви, че всеки негов приятел може да се присъедини към забавата с половинката си, с децата си или с кучето си.

Става ли дума за огромни празненства, готвачът помага, дори и на своите приятели. Миналата година един от най-близките му навърши 60 години, а Ути не пропусна да превърне рождения му ден в уникален празник, който предизвика интерес у малки и големи.

"Когато любим приятел има рожден ден и навършва 60 години, няма как да не извадя уникалното си барбекю като за "Гинес". На открито сме, така че стискайте палци да не завали и в Стара Загора", сподели преди около година Бъчваров и се снима с дългото над 5 метра барбекю, в което бе наредил мръвки, лук, чушчица, поръсени с черно пиперче.

За рождения си ден тази година Ути си пожелава да поставя нови кулинарни рекорди, като последният му такъв бе на четвъртия Фестивал на сармата и кюфтето през ноември м.г. Готвачът запретна ръкави и с лекота приготви три 50-килограмови кюфтета на най-голямото барбекю на дървени въглища в България. Освен местните изкушения Ути забърка и един тон руска салата.

Четете още

Ураганът "Габриел" едва не отнесе Ути

Ураганът "Габриел" едва не отнесе Ути

Ути с индианска жилетка и каубойска шапка носи вино

Ути с индианска жилетка и каубойска шапка носи вино

Готвачът Ути Бъчваров: По време на криза човек надебелява

Готвачът Ути Бъчваров: По време на криза човек надебелява

Ути Бъчваров изповяда пред "България Днес: Бях на минути от смъртта!

Ути Бъчваров изповяда пред "България Днес: Бях на минути от смъртта!

Реклама
Реклама
Реклама