Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13794879 www.bgdnes.bg

Високо напрежение в Разград: Десподов и Текпетей се изпокараха

Сериозно пререкание има между две от водещите фигури в "Лудогорец" - Кирил Десподов и Бърнард Текпетей. Двамата се захапаха след двубоя с "Андерлехт" от Лигата на конференциите, спечелен с 1:0 от разградчани.

Футболист №1 на България за 2022 година е недоволен, че ганаецът не подава и играе твърде егоистично. Това се видя и при една ситуация през първото полувреме, когато вместо да асистира към намиращия се на чиста позиция Десподов, Текпетей шутира неточно в аут. Реакцията на българския национал бе красноречива и той започна да ръкомаха и прави други жестове. След края на срещата роденият в град Кресна играч не спести критиките си.

Реклама

"Постъпвахме егоистично пред гола. Когато имаме ситуации двама или трима на един, трябва да си подаваме! Ние сме един отбор! Първото полувреме можеше да завърши 2:0 или 3:0. Чака ни доста по-тежък мач там, пред техните фенове, ще бъде пълен стадионът предполагам", коментира капитанът на "Лудогорец". Малко след това Текпетей отговори на думите му.

"Не съм съгласен, че е имало егоизъм. Понякога има ситуации, в които не знаеш какво се случва около теб, всеки ти подвиква. Ако видиш, че имаш възможност да вкараш, стреляш. Ако вкарам, всички ще са щастливи. Ако не се получи, това е положението", каза крилото.

"Бяхме късметлии, че не получихме гол. Може би трябваше да се възползваме повече и от нашите шансове. Не сме доволни от представянето ни, трябва да вдигнем нивото си. Надяваме се, че в следващия мач ще се представим много по-добре и ще докажем, че сме най-добрият отбор в България. Не се притесняваме за реванша, ще имаме възможности и там", каза още чужденец щ1 в родния шампионат.

Това не е първият случай, в който Десподов влиза в конфликт със свой съотборник. Според информации именно скандал между него и Каули Оливейра е основната причина бразилецът да бъде продаден в родината си на "Баия".

Четете още

Шимунджа: Титлата е по-важна от Европа

Шимунджа: Титлата е по-важна от Европа

Легендата на ЦСКА Петър Жеков:
"Лудогорец" няма да даде титлата

Легендата на ЦСКА Петър Жеков: "Лудогорец" няма да даде титлата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама