Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/13893625 www.bgdnes.bg

3 млн. лева за Неделев в Разград

Гаджето на Тошко се хвърли да го брани заради решението да напусне

На дъжд от пари ще се радва в "Лудогорец" новото попълнение Тодор Неделев. Звездата премина от "Ботев" (Пд) в Разград, където ще играе в следващите три години. С месечна заплата от 40 хиляди евро това означава, че за срока на договора си Тошко ще прибере около 3 милиона лева.

Това не бе прието особено добре от някои фенове на "Ботев", а други го изпратиха от базата в Коматево, скандирайки неговото име. Това накара Неделев да се разплаче на изпроводяк.

Реклама

"Бях продаден за обидно малко пари, а исках да остана в "Ботев". Антон Зингаревич ми предложи три варианта - да ме продадат на "Лудогорец", да остана до лятото или да говорим за нов договор. Аз ги попитах 5 пъти дали ме искат в отбора, но така и не получих конкретен отговор", обясни футболистът пред привържениците.

В негова защита се включи и приятелката му Анита Терзийска.

"Това, което ти си дал на "Ботев" през годините, никой друг не го е правил. Всичките компромиси, всичките лишения, всичките пъти, в които си пренебрегвал себе си, са били в името на това да помагаш на отбора да върви напред и да правиш твоите любими фенове, които обичаш като семейство, щастливи и горди! Никога не постави себе си на първо място, никога не беше егоист. Рискуваше здравето си многократно и нито болката, нито лекарските препоръки те спираха, защото ти не можеше да оставиш отбора, когато му е трудно. Вярвам, че хората, които оценяват всичко това, ще те подкрепят. Гордея се с това колко си достоен, честен и истински и вярвам, че всичко е за добро", обяви гаджето на Тошко. 

Четете още

Босът на "Ботев": Загубих уважение към Тошко като човек

Босът на "Ботев": Загубих уважение към Тошко като човек

"Лудогорец" обяви привличането на Тодор Неделев

"Лудогорец" обяви привличането на Тодор Неделев

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама